aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΝτε Πολ: «Έπρεπε να ήμασταν στο αεροδρόμιο για τρεις ώρες, χωρίς να μπορούμε να πάμε...

Ντε Πολ: «Έπρεπε να ήμασταν στο αεροδρόμιο για τρεις ώρες, χωρίς να μπορούμε να πάμε τουαλέτα»

Ο μέσος της εθνικής Αργεντινής, Ροντρίγκο Ντε Πολ, προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες για τη φιλοξενία που είχε η αποστολή της αλμπισελέστε από τους Αργεντινούς, καθώς στο αεροδρόμιο που περιμέναν για τρεις ώρες δεν τους άφησαν να πάνε στην τουαλέτα, ενώ στο ξενοδοχείο, όπου υπήρχε αρκετή ζέστη, δεν λειτουργούσε το κλιματιστικό.

Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες, για τη φιλοξενία των ανθρώπων της Χιλής προς την αποστολή της εθνικής Αργεντινής, πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ, στην οποία η αλμπισελέστε επικράτησε με 2-1.

Ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν τους επετράπη να πάνε στην τουαλέτα μόλις κατέβηκαν από το αεροπλάνο, ενώ δεν είχαν ούτε κλιματιστικό στο ξενοδοχείο, ενώ κάποιες σειρήνες, δεν άφηναν κάποιους από τους ποδοσφαιριστές της Αργεντινής να μην κοιμηθούν.

“Πιστεύω ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν γίνει διαφορετικά. Έπρεπε να είμαστε στο αεροδρόμιο για σχεδόν τρεις ώρες χωρίς να μπορούμε να πάμε στην τουαλέτα, με αποτέλεσμα να ξεφορτώνουμε τις βαλίτσες μας μετά από δυόμισι ώρες ταξιδιού.

Φτάσαμε στο ξενοδοχείο και ήταν 32 βαθμοί κελσίου η θερμοκρασία στα δωμάτια και ο κλιματισμός δεν λειτουργούσε. Ανοίξαμε τα παράθυρα και ακούστηκαν οι σειρήνες, πολλοί δεν μπορούσαν να κοιμηθούν. Σήμερα το πρωί δεν είχαμε νερό.

Δεν λέω αν είναι καλό ή κακό, λέω ως Αργεντινός και ως παίκτης και ως εκπρόσωπος της εθνικής Αργεντινής ότι όποια εθνική ομάδα έρθει στη χώρα μας, προσπαθούμε να την κάνουμε να νιώθει τόσο άνετα όσο δυνατόν. Και να κερδίζεις εκεί που μετράει, στο γήπεδο”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντε Πολ για τη φιλοξενία που είχαν οι Αργεντίνοι από τους Χιλιανούς μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ