aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΝτε Μπρόινε: «Πρώτη φορά βλέπω σύστημα 5-5-0»

Ντε Μπρόινε: «Πρώτη φορά βλέπω σύστημα 5-5-0»

Ο σχηματισμός της Ατλέτικο και το αποκλειστικά αμυντικό της πλάνο προξένησαν αρνητική εντύπωση στον Κέβιν Ντε Μπρόινε μετά το 1-0 της Σίτι και το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Οι «πολίτες» εκτέλεσαν άψογα το πλάνο που είχε φτιάξει ο Πεπ Γκουαρδιόλα τη στιγμή που πέρασε στο ματς τον Φιλ Φόντεν κι εκείνος έκανε την ασίστ στον κενό χώρο για να βρεθεί ο KdB σε απόσταση βολής από τον Όμπλακ και να γράψει το 1-0.

Μάλιστα, ο Καταλανός κόουτς της Σίτι ξέσπασε πετώντας μπουκάλι στον πάγκο, ξεσπώντας για ό,τι είχε δει μέχρι εκείνη τη στιγμή και έχοντας εκνευριστεί από τον τρόπο που ο Σιμεόνε είχε παρατάξει την ομάδα του.

«Πρώτη φορά βλέπω ομάδα να παίζει με σύστημα 5-5-0… Δεν είχαν ούτε έναν επιθετικό να παίξει μπροστά και απλά είχαν πέντε στην άμυνα και πέντε μέσους, οπότε ήταν δύσκολο να βρούμε χώρους» είπε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε λίγο μετά το ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ