aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΝτε Μπρόινε: «Η Γαλλία και η Ιταλία έχουν 22 ποδοσφαιριστές κορυφαίου επιπέδου, εμείς όχι»

Ντε Μπρόινε: «Η Γαλλία και η Ιταλία έχουν 22 ποδοσφαιριστές κορυφαίου επιπέδου, εμείς όχι»

Το Βέλγιο γνώρισε την ήττα από την Ιταλία με 2-1 για τον μικρό τελικό του Nations League, με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να στέκεται στις απουσίες, σε δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς, που είχαν οι κόκκινοι διάβολοι στην αναμέτρηση με τη σκουάντρα ατζούρα.

Παράλληλα τόνισε ότι η χώρα του δεν είναι σαν την Ιταλία και τη Γαλλία που έχει πολλούς ποδοσφαιριστές κορυφαίου επιπέδου, αντίθετα είχε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Ντε Κετελάρε, που πέτυχε το μοναδικό γκολ για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντε Μπρόινε: «Τα πήγαμε καλά σε κάποιες στιγμές, εναντίον δύο κορυφαίων ποδοσφαιριστών. Σήμερα παίξαμε με αρκετούς ποδοσφαιριστές, με ορισμένους εξ αυτών να παίζουν για πρώτη φορά και να στέκονται εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο. Είναι καλό γι’ αυτούς που έπαιξαν με ομάδες αυτού του επιπέδου. Δυστυχώς χάσαμε δύο φορές».

Για την τέταρτη θέση στο τουρνουά: «Στο τέλος δεν έχει σημασία τόσο πολύ. Είναι καλό να παίζεις εναντίον της Εσθονίας, αλλά με όλο τον σεβασμό αυτό είναι το κορυφαίο επίπεδο και είναι απαραίτητο για να αναπτυχθεί ένας ποδοσφαιριστής».

«Με όλο το σεβασμό θα πω ότι απλά είμαστε το Βέλγιο. Ήρθαμε εδώ με μια νέα γενιά ποδοσφαιριστών και σήμερα μας έλειπαν πολλοί παίκτες. Κορυφαίοι παίκτες όπως ο Εντέν Αζάρ και ο Λουκάκου. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές με την ομάδα που έχουμε. Η Ιταλία και η Γαλλία έχουν 22 ποδοσφαιριστές κορυφαίου επιπέδου, εμείς δεν τους έχουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ