aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΝτάνι Άλβες: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού για την  σεξουαλική επίθεση

Ντάνι Άλβες: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού για την  σεξουαλική επίθεση

Οι έρευνες των Αρχών για την καταγγελία εις βάρος του Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση συνεχίζονται με το video από τις κάμερες ασφαλείας να περνά από εξονυχιστικό έλεγχο.

Οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση του Ντάνι Άλβες και την κατηγορία εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη συνεχίζονται

Η καταγγέλλουσα κατηγόρησε τον Βραζιλιάνο ότι την ανάγκασε σε ερωτική πράξη στις 30 Δεκεμβρίου, στις τουαλέτες του VIP χώρου του κλαμπ, με την κατάθεσή της να σοκάρει.

Οι Αρχές εξέτασαν όλο το υλικό που είχαν στη διάθεσή τους από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού. Στα πλάνα φαίνονται ο Ντάνι Άλβες και η 23χρονη κοπέλα να πηγαίνουν στην τουαλέτα και μετά από 15 λεπτά να αποχωρούν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία από εκεί άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης και να πιέζουν τον 39χρονο ο οποίος σύμφωνα με το TV3 έπεσε σε αντιφάσεις και έδωσε τρεις διαφορετικές εκδοχές για το περιστατικό.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα οδηγήθηκε στις φυλακές και βρίσκεται υπό κράτηση στο σωφρονιστικό ίδρυμα Brians 1 της Βαρκελώνης από την Παρασκευή (20/1), με το δικαστήριο να αποφασίζει φυλάκιση χωρίς εγγύηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ