aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE"Λονδρέζος" ο Ρισάρλισον, κοντά στα 70 εκατ.ευρώ το deal με Έβερτον

“Λονδρέζος” ο Ρισάρλισον, κοντά στα 70 εκατ.ευρώ το deal με Έβερτον

Η Τότεναμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρισάρλισον από την Έβερτον για τα επόμενα πέντε χρόνια, μέχρι το 2027 , με το ποσό της πώλησής του να ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Παίκτης της Τότεναμ και επίσημα είναι από την Παρασκευή (1/7) ο Ρισάρλισον. Τα σπιρούνια, που διαπραγματεύτηκαν με την Έβερτον, έκαναν δικό τους τον παίκτη, με μία συμφωνία κοντά στα 58 εκατομμύρια ευρώ (συν 11,6 εκατομμύρια με την μορφή μπόνους), φτάνοντας την μεταγραφή κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ.
Με μία ανάρτηση στο επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter, καλωσόρισαν τον Ρισάρλισον, υπογράφοντας συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2027.

Ο 25χρονος διεθνής Βραζιλιάνος, έχει περάσει από δύο ομάδες της Premier League μέχρι σήμερα, έχοντας αγωνιστεί στην Γουότφορντ τη σεζόν 2017-18 συμμετέχοντας σε 41 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό πέντε γκολ και πέντε ασίστ. Με την φανέλα της Έβερτον τις σεζόν 2018-22 έχει αγωνιστεί σε 152 παιχνίδια, με 53 γκολ και 14 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ