aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΛαπόρτα: «Παίκτες που έχουν υπογράψει σε συλλόγους όπως η Παρί, έχουν υπογράψει για τη σκλαβιά...

Λαπόρτα: «Παίκτες που έχουν υπογράψει σε συλλόγους όπως η Παρί, έχουν υπογράψει για τη σκλαβιά τους»

Καυστικός στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ο Ζοάν Λαπόρτα κατά της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ απέφυγε να απαντήσει για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Επιπλέον, ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε και στη μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στους Παριζιάνους.

«Ο Νεϊμάρ; Ποιός δεν θέλει τον Νεϊμάρ; Είναι εξαιρετικός. Έχει ωστόσο συμβόλαιο με την Παρί για άλλα τέσσερα με πέντε χρόνια.

Αυτοί οι παίκτες που έχουν υπογράψει για συλλόγους όπως η Παρί, έχουν σχεδόν υπογράψει για τη σκλαβιά τους. Έναντι χρημάτων.

Όσο για την ανανέωση του Εμπαπέ, καταστρέφει την αγορά. Οι παίκτες καταλήγουν να πέφτουν θύματα απαγωγής για τα χρήματα. Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν ένας σύλλογος έχει από πίσω του ένα ολόκληρο κράτος.

Όλο αυτό έρχεται ενάντια στις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφερε αρχικά και συνέχισε για τον Λιονέλ Μέσι:

«Θα θέλαμε όλοι να κλείσει σε εμάς την αθλητική καριέρα του αλλά αυτό δεν μπορούσε να γίνει λόγω του Financial Fair Play και της πρότασης της Παρί. Είναι αλήθεια πως η Παρί έχει ένα κράτος από πίσω της και έχει πολλά χρήματα».

Για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Λεβαντόφσκι: «Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Μπάγερν».

Laporta Barcelona 162856

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ