aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΥπογράφει σε κυπριακή ομάδα ο Εμπεσίλιο, μετά από δύο χρόνια απραξίας

Υπογράφει σε κυπριακή ομάδα ο Εμπεσίλιο, μετά από δύο χρόνια απραξίας

Στην Κύπρο επέστρεψε και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Λορέντζο Εμπεσίλιο. Όπως ενημέρωσε ο Αχυρώνας Λιοπετριού, ο Ολλανδός θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας και εφόσον διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες θα αποκτηθεί.

Ο Εμπεσίλιο είχε καταγράψει 51 συμμετοχές με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα και είχε σκοράρει δέκα γκολ στη διετία 2016-2018. Ακολούθως συνέχισε στον Ερυθρό Αστέρα και στην ιαπωνική Τζουμπίλο Ιβάτα, που ήταν η τελευταία του ομάδα το 2019 και με την οποία κατέγραψε την τελευταία του συμμετοχή δύο χρόνια πριν στις 7 Δεκεμβρίου του 2019, κόντρα στη Βίσελ Κόμπε.

Η ανακοίνωση του Αχυρώνα Λιοπετριού:

Έφθασε πριν λίγο στην Κύπρο γνωστός Ολλανδός ποδοσφαιριστης Lorenzo Ebecilio, πρώην ποδοσφαιριστής των: Άγιαξ, ΑΠΟΕΛ, Ερυθρού Αστέρα και Τζουμπίλο Ιβάτα.

Θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με την ομάδα μας και εφόσον ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες θα αποκτηθεί απο την ομάδα μας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ