aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΞυλοτύμβου: «Πάμε να δείξουμε ότι δεν ήρθαμε για τουρισμό»

Ξυλοτύμβου: «Πάμε να δείξουμε ότι δεν ήρθαμε για τουρισμό»

Aνακοίνωση κάλεσμα από τη διοίκηση της Ξυλοτύμβου ενόψει του αγώνα με την Καρμιώτισσα.

Αναλυτικά:

«Φτάσαμε σιγά σιγά στην έναρξη του Πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας. Λες και ήταν χθές που πανηγυρίζαμε τις κατακτήσεις των δύο τροπαίων, του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Λες και ήταν χθες που ολόκληρη η Ξυλοτύμβου βρισκόταν στο πόδι. Από έκτοτε μεσολάβησαν αρκετά. Τόσο στα Διοικητικά της ομάδας όσο και στα αγωνιστικά. Ανασυνταχτήκαμε και προχωράμε. Όλοι μαζί ενωμένοι, όπως μάθαμε τα τελευταία χρόνια.

Το πρωτόγνωρο για εμάς ταξίδι ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου 2017 η ώρα 1600 στο Κοινοτικό Γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών. Αντίπαλος μας η φιλόδοξη για φέτος Καρμιώτισσα που προέρχεται από την Α’ Κατηγορία. Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο μας αλλά δεν τον φοβόμαστε. Πάμε να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα. Πάμε να δείξουμε ότι δεν ήρθαμε για τουρισμό. Πάμε να δείξουμε ότι ναι, θα έχουμε και εμείς απαιτήσεις. Πάμε να δηλώσουμε όλοι παρόντες στις ιστορικές στιγμές που διανύουμε. Πάμε ΠΟΞ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ