aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΞυλοτύμπου: Τέσσερις νέες προσθήκες

Ξυλοτύμπου: Τέσσερις νέες προσθήκες

Τέσσερα νέα αποκτήματα για την ομάδα της Ξυλοτύμβου, που σιγά-σιγά έχει αρχίσει να ολοκληρώνει το ρόστερ της.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Τέσσερα νέα αποκτήματα για την ομάδα μας, που σιγά σιγά έχει αρχίσει να ολοκληρώνει το ρόστερ της αφού απομένουν ακόμα πολύ λίγες κινήσεις να γίνουν από τον προπονητή μας Κώστα Λοΐζου. Πρόκειται για τον 28χρόνο Ελλαδίτη επιθετικό Γιώργο Γραμματικόπουλλο, που ευρίσκεται τα τελευταία 4 χρόνια στην Κύπρο με αρκετές καλές παρουσίες στις ομάδες που αγωνίστηκε.

Τον 24χρόνο ακραίο επιθετικό Μάριο Σταύρου ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες της Ανόρθωσης, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, Π.Ο. Ορμήδειας, Εθνικό Λατσιών ενώ κατά την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε έχοντας πάρα πολύ καλή παρουσία στην ΜΕΑΠ.

Στην ομάδα μας εντάχθηκε και ο νεαρός, 19χρόνος Ελλαδίτης, Βασίλης Τριανταφυλλάκης ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Λεβαδειακόυ Λιβαδειάς (Ελλάδα) και την χρονιά που πέρασε ήταν στο ρόστερ της ΑΕΚ Λάρνακας έχοντας αξιόλογες εμφανίσεις και πάρα πολλές συμμετοχές (2ος από την ομάδα του) στο Πρωτάθλημα Νέων Α’ Κατηγορίας.

Ο τέταρτος της παρέας είναι ένα δικό μας παιδί που επιστρέφει κοντά μας μετά από ένα χρόνο στην Ασπίς Πύλας. Πρόκειται για τον επιθετικό Γιάννη Πέτρου ο οποίος δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις αφού πρόκειται για ένα ικανό ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις στον προπονητή μας. Ευχόμαστε σε όλους ότι το καλύτερο σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, μακριά από τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες με την ασπρόμαυρη φανέλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ