aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΒ' Κατηγορία: Βγαίνει ο πρωταθλητής, ξεκαθαρίζει η διαβάθμιση

Β’ Κατηγορία: Βγαίνει ο πρωταθλητής, ξεκαθαρίζει η διαβάθμιση

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και όλοι οι αγώνες διεξάγονται σήμερα. Ξεκαθάρισε η τετράδα με τις ομάδες που ανεβαίνουν στην Α’ Κατηγορία, την ίδια ώρα που θα αναδειχτεί πρωταθλητής.

Τρεις, πλέον, οι ομάδες που έχουν πιθανότητες, με φαβορί την Καρμιώτισσα (σ.σ. κέρδισε την Ομόνοια Αραδίππου με 4-0) που είναι στην κορυφή με 60 βαθμούς. Τους ίδιους βαθμούς έχει και η Νέα Σαλαμίνα (σ.σ. επικράτησε του Αχυρώνα με 3-0), με την ομάδα των Πολεμιδιών να υπερτερεί στην ισοβαθμία, ενώ στους 57 βαθμούς είναι το Παραλίμνι (σ.σ. πέρασε από τη Σωτήρα, νικώντας τον Ονήσιλο με 4-0).

Διαβαθμίζονται οι τελευταίες δύο ομάδες της κατάταξης. Έχει διαβαθμιστεί ο ΑΣΙΛ Λύσης και σήμερα θα ξεκαθαρίσει η δεύτερη θέση της διαβάθμισης. Η Αγία Νάπα και η Ολυμπιάς Λυμπιών που έχουν από 28 βαθμούς μετρούν εκτός έδρας δυνάμεις με τον Αχυρώνα και την Ομόνοια Αραδίππου αντιστοίχως.

Συνοπτικά το πρόγραμμα του ερχόμενου Σαββάτου (17:00):

ΠΟ Ξυλοτύμπου – Οθέλλος Αθηαίνου
Ακρίτας Χλώρακας – Ονήσιλος Σωτήρας
Ομόνοια Αραδίππου – Ολυμπιάς Λυμπιών
Αλκή Ορόκλινης – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών
Αχυρώνας Λιοπετρίου – Αγία Νάπα
Αναγέννηση Δερύνειας – Ερμής Αραδίππου
Ομόνοια 29Μ – Νέα Σαλαμίνα
ΕΝ Παραλιμνίου – ΑΣΙΛ Λύσης

2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ