aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΒ' Κατηγορία: Σπουδαίες και αμφίρροπες «μάχες»

Β’ Κατηγορία: Σπουδαίες και αμφίρροπες «μάχες»

Στην 22η αγωνιστική εισέρχεται σήμερα το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και η πρωτοπόρος Νέα Σαλαμίνα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αγία Νάπα. Οι δύο ομάδες «καίγονται» για τους βαθμούς. Η μεν γηπεδούχος ομάδα για αποφυγή του υποβιβασμού και οι δε φιλοξενούμενη για διεκδίκηση του πρωταθλήματος και επιστροφή στην Α’ Κατηγορία. Η Ένωση, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, θα αγωνιστεί επίσης εκτός έδρας με τον ΠΟ Ξυλοτύμπου.

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας είναι το ντέρμπι ανάμεσα στην Καρμιώτισσα και τον Ερμή, που θα μεταδοθεί από το κανάλι Cablenet1. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών βλέπει ακόμη ψηλότερα και για να αυξήσει τη διαφορά της από τον αντίπαλό της στους 8 βαθμούς. Αυτή της Αραδίππου για να πλησιάσει και να μείνει κοντά στις ομάδες που προπορεύονται και να διεκδικήσει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στην Α’ Κατηγορία. Ακρίτας και Αλκή, που βρίσκονται στην τέταρτη και πέμπτη θέση της βαθμολογίας, υποδέχονται Αχυρώνα και Ομόνοια 29Μ αντίστοιχα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου (15:30):

Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Ερμής Αραδίππου (Cablenet)
Αγία Νάπα – Νέα Σαλαμίνα
Ολυμπιάς Λυμπιών – ΑΣΙΛ Λύσης
Οθέλλος Αθηαίνου – Ονήσιλος Σωτήρας
ΠΟ Ξυλοτύμπου – ΕΝ Παραλιμνίου
Ομόνοια Αραδίππου – Αναγέννηση Δερύνειας
Ακρίτας Χλώρακας – Αχυρώνας Λιοπετρίου
Αλκή Ορόκλινης – Ομόνοια 29Μ

1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ