aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΒ’ Κατηγορία: Πρωταθλήτρια η Καρμιώτισσα, υποβιβάστηκε η Ολυμπιάς Λυμπιών

Β’ Κατηγορία: Πρωταθλήτρια η Καρμιώτισσα, υποβιβάστηκε η Ολυμπιάς Λυμπιών

Με πανηγυρικό τρόπο γιόρτασε την επιστροφή της στην Α’ Κατηγορία η Καρμιώτισσα. Η ομάδα των Άνω Πολεμιδιών συνέτριψε με 6-0 (14′ Ντεβέσα, 15′, 85′ Χατζηβασίλης, 28′ Ράσιτς, 61′ Καλλής, 75′ Κωνσταντίνου) την Αλκή Ορόκλινης και στέφθηκε πρωταθλήτρια Β’ Κατηγορίας για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Υπό το βλέμμα του Ρώσου επενδυτή, Dmitriy Punin, o οποίος βρέθηκε στο «Αμμόχωστος» και παρακολούθησε την αναμέτρηση παρέα με τους Δημήτρη Βραχίμη (πρόεδρος) και Σταύρο Δημοσθένους η ομάδα του Άγγελου Ευθυμίου πέτυχε τη 19η νίκη της στη σεζόν και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 63 βαθμούς.

Με τους ίδιους βαθμούς, αλλά ως δεύτερη επιστρέψει στα σαλόνια των μεγάλων η Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε 3-2 εκτός έδρας την Ομόνοια 29ης Μαΐου και μετά από ένα χρόνο απουσίας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Στην τρίτη θέση με 58 βαθμούς τερμάτισε ο Ακρίτας, μετά τη νίκη 3-0 επί του Ονήσιλου Σωτήρας. Η ομάδας της Χλώρακας πανηγυρίζει την ιστορική πρώτη συμμετοχή της στην Α’ Κατηγορία. Το καρέ των ομάδων που κέρδισαν την άνοδο συμπληρώνει η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Οι βυσσινί ηττήθηκαν 3-2 από τον ΑΣΙΛ στο «Τάσος Μάρκου» με την ομάδα της Λύσης να υποβιβάζεται στη Γ’ Κατηγορία. Τον ΑΣΙΛ θα ακολουθήσει η Ολυμπιάς Λυμπιών που ηττήθηκε από την Ομόνοια Αραδίππου με 2-1 και την ίδια ώρα η Αγία Νάπα κέρδισε 3-0 τον Αχυρώνα Λιοπετρίου.

Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

ΠΟ Ξυλοτύμπου – Οθέλλος Αθηαίνου 3-2
Ακρίτας Χλώρακας – Ονήσιλος Σωτήρας 3-0
Ομόνοια Αραδίππου – Ολυμπιάς Λυμπιών 2-1
Αλκή Ορόκλινης – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 0-6
Αχυρώνας Λιοπετρίου – Αγία Νάπα 0-3
Αναγέννηση Δερύνειας – Ερμής Αραδίππου 5-1
Ομόνοια 29Μ – Νέα Σαλαμίνα 2-3
ΕΝ Παραλιμνίου – ΑΣΙΛ Λύσης 2-3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ