aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΒ' Κατηγορία: Οι προβολείς στο «Τάσος Μάρκου»

Β’ Κατηγορία: Οι προβολείς στο «Τάσος Μάρκου»

Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας άνοιξε χθες βράδυ με τη νίκη (1-0) της Αλκής επί της Ομόνοιας Αραδίππου. Σήμερα, στις 14:30, θα γίνουν άλλοι τρεις αγώνες.

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στο Παραλίμνι και την Καρμιώτισσα που θα διεξαχθεί στο «Τάσος Μάρκου». Οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Η αποστολή τους απέναντι στην απαιτητική Καρμιώτισσα δεν αναμένεται εύκολη. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών βρίσκεται στην 6η θέση, αλλά με μόλις 4 βαθμούς διαφορά από τη σημερινή αντίπαλό της και με «διπλό» θα την πλησιάσει στον ένα βαθμό.

Στα άλλα δύο σημερινά παιχνίδια, ο Ονήσιλος υποδέχεται την Αγία Νάπα που βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Το δικό του ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας Αναγέννηση Δερύνειας – Ολυμπιάς Λυμπιών, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει διαφορά μόλις δύο βαθμών.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου
Αλκή Ορόκλινης – Ομόνοια Αραδίππου 1-0

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου (14:30)
Ονήσιλλος Σωτήρας – Αγία Νάπα
ΕΝ Παραλιμνίου – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών
Αναγέννηση Δερύνειας – Ολυμπιάς Λυμπιών

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου (14:30)
Ερμής Αραδίππου – Ακρίτας Χλώρακας
ΑΣΙΛ Λύσης – Νέα Σαλαμίνα
Ομόνοια 29Μ – Οθέλλος Αθηαίνου
Αχυρώνας Λιοπετρίου – ΠΟ Ξυλοτύμπου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Untitled

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ