aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΒ' Κατηγορία: Ντέρμπι κορυφής στα Πολεμίδια (πρόγραμμα)

Β’ Κατηγορία: Ντέρμπι κορυφής στα Πολεμίδια (πρόγραμμα)

Με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Καρμιώτισσα και τον Ακρίτα να δεσπόζει των αναμετρήσεων της 25ης αγωνιστικής, συνεχίζεται σήμερα και αύριο το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι, με την ομάδα των Πολεμιδιών να είναι στην κορυφή με 48 βαθμούς και αυτή της Χλώρακας να ακολουθεί με 7 βαθμούς μαζί με τη Νέα Σαλαμίνα. Με φόντο την κορυφή, λοιπόν, οι δύο ομάδες θα δώσουν τη «μάχη» για τη νίκη.

Η Νέα Σαλαμίνα θα φιλοξενήσει τον Οθέλλο και έχει τον πρώτο λόγο, όπως και το Παραλίμνι, που θα υποδεχθεί τον Αχυρώνα. Μεγάλη η μάχη για τον τίτλο πρωταθλήματος, αλλά και για τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στην Α’ Κατηγορία. Αλκή και Ερμής ακολουθούν στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα και έχουν τις δικές τους πιθανότητες διεκδίκησης θέσεις ανόδου. Σε εκκρεμότητα βρίσκεται ο αγώνας Ολυμπιάς Λυμπιών – Νέα Σαλαμίνα για την 24η αγωνιστική.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19 Μαρτίου (15:30)
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Ακρίτας Χλώρακας
Αγία Νάπα – Ολυμπιάς Λυμπιών
Νέα Σαλαμίνα – Οθέλλος Αθηαίνου
Ερμής Αραδίππου – ΠΟ Ξυλοτύμπου
ΑΣΙΛ Λύσης – Ομόνοια Αραδίππου
ΕΝ Παραλιμνίου – Αχυρώνας Λιοπετρίου
Αναγέννηση Δερύνειας – Ομόνοια 29Μ

Ο αγώνας Ονήσιλος Σωτήρας – Αλκή Ορόκλινης θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Untitled

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ