aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΒ' Κατηγορία: «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο η Καρμιώτισσα

Β’ Κατηγορία: «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο η Καρμιώτισσα

Τη δεύτερη νίκη της πανηγύρισε η Καρμιώτισσα. Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄Κατηγορίας, κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 την Αναγέννηση Δερύνειας, έκανε έξι τους βαθμούς της και αναμένει τα αποτελέσματα των άλλων αναμετρήσεων για να δει σε ποια θέση θα τη «βγάλει» το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής.

Και τα δύο γκολ, σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος. Η ομάδα της Δερύνειας που αγωνίσθηκε στα τελευταία λεπτά με παίκτη λιγότερο, παρέμεινε στον ένα βαθμό και στον πυθμένα της βαθμολογίας.

Αύριο θα διεξαχθούν άλλες τέσσερις αναμετρήσεις. Η Αλκή θα ψάξει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, την ίδια ώρα που το Παραλίμνι φιλοξενεί την επικίνδυνη Αγία Νάπα, ενώ Νέα Σαλαμίνα και Ερμής, έχουν εκτός έδρας αποστολές απέναντι σε Ονήσιλο και ΑΣΙΛ, αντίστοιχα.

Την Κυριακή η Ομόνοια 29Μ που διατηρεί το απόλυτο στη συγκομιδή βαθμών σε δύο αναμετρήσεις, υποδέχεται την Ολυμπιάς Λυμπιών.

Σήμερα
Αναγέννηση – Καρμιώτισσα 0-2

Σάββατο
Αλκή Ορόκλινης – ΠΟ Ξυλοτύμπου
Παραλίμνι – Αγία Νάπα
Ονήσιλος – Νέα Σαλαμίνα
ΑΣΙΛ – Ερμής

Κυριακή
Ομόνοια Αραδίππου – Ακρίτας Χλώρακας
Αχυρώνας – Οθέλλος
Ομόνοια 29Μ – Ολυμπιάς Λυμπιών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ