aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΒ’ κατηγορία και σούπερ προσφορά στη Bet on Alfa

Β’ κατηγορία και σούπερ προσφορά στη Bet on Alfa

Δύο αναμετρήσεις θα γίνουν σήμερα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας και προσφέρονται αποδόσεις όπως σχεδόν σε όλα τα ματς των μικρών κατηγοριών από τη Bet on Alfa, τόσο στα 56 πρακτορεία που διαθέτει Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonafla.com.cy.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της Αναγέννησης και την ΕΝΠ στη Δερύνεια και τον αγώνα ΘΟΙ Λακατάμιας-Οθέλλος. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχουν οι φιλοξενούμενες ομάδες που έχουν σαν στόχο την άνοδο στην Α΄ κατηγορία. Η νίκη τόσο της ΕΝΠ, όσο και του Οθέλλου έχουν απόδοση 2.20 στη Bet on Alfa. Η απόδοση για νίκη της Αναγέννησης στον αγώνα κόντρα στην ΕΝΠ είναι στο 2.85 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.10, ενώ η απόδοση για νίκη του ΘΟΙ κόντρα στον Οθέλλο είναι στο 2.80 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.15. Προσφέρονται και άλλες επιλογές τόσο για τα σημερινά ματς της Β’ κατηγορίας, όσο και για την υπόλοιπη δράση σε Β’ και Γ΄ κατηγορία.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ