aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΒ' Κατηγορία: «Χ»ωρίς νικητή το ντέρμπι, «διπλό» ο Οθέλλος

Β’ Κατηγορία: «Χ»ωρίς νικητή το ντέρμπι, «διπλό» ο Οθέλλος

Θα γίνει ή δεν θα γίνει; Τελικά το ερώτημα που απασχολούσε από χθες το μεσημέρι απαντήθηκε αργά το απόγευμα. Το ντέρμπι Παραλίμνι -Ερμής για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας διεξήχθη κανονικά, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Ο λόγος που το παιχνίδι ήταν για κάποιες ώρες στον… αέρα, είχε να κάνει με κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν στον Ερμή και ενημέρωσε την ΚΟΠ. Ωστόσο, βάσει πρωτοκόλλου ο αγώνας μπορούσε να διεξαχθεί, όπως και έγινε.

Το θέαμα δεν έφθασε σε ψηλά επίπεδα. Οι ευκαιρίες που έφτιαξαν οι δύο ομάδες ήταν λίγες και στο τέλος πήραν από ένα βαθμό αφού έμειναν στην άγονη ισοπαλία. Αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο σύμφωνα με το τι έδωσαν οι ομάδες.

Στον άλλο χθεσινό αγώνα, ο Οθέλλος με γκολ του Γιώργου Σιαθά (6’), πέρασε νικηφόρα από την Αραδίππου επικρατώντας της Ομόνοιας με 1-0. Σημαντικό «διπλό» για την ομάδα της Αθηένου, που έκανε ποδαρικό και προσδοκεί σε ανάλογη συνέχεια.

Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, συνεχίζεται σήμερα με άλλες πέντε αναμετρήσεις και θα ολοκληρωθεί αύριο με άλλον ένα αγώνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (1η αγωνιστική)

Σήμερα
Παραλίμνι – Ερμής 0-0
Ομόνοια Αραδίππου – Οθέλλος 0-1
(Σιαθάς 6’)

Αύριο
Ομόνοια 29Μ – Αγία Νάπα 19:00
Ξυλοτύμπου – Ακρίτας Χλώρακα 19:00
Αλκή Ορ. – Ολυμπιάς Λυμπιών 19:00
Αναγέννηση Δερύνειας – Νέα Σαλαμίνα 19:00
Ονήσιλος Σωτήρας – ΑΣΙΛ 19:00

Κυριακή
Αχυρώνας Λιοπετριού – Καρμιώτισσα 19:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ