aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤσιμοντζί και Βαρντέν στα «κιτρινόμαυρα»

Τσιμοντζί και Βαρντέν στα «κιτρινόμαυρα»

Άλλες δύο μετεγγραφές ανακοίνωσε πρόσφατα ο ΑΣΙΛ Λύσης, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του δύο αξιόλογους ποδοσφαιριστές, καθώς έπειτα από τις επαφές του Μάκη Σεργίδη, η προσφυγική ομάδα απέκτησε τους Τσιμοντζί Ταβόνγκα και Ερίκ Βαρντέν οι οποίοι έστειλαν υπογραμμένο το συμβόλαιο τους και αναμένονται στην Κύπρο ώστε να περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για τα τυπικά της συμφωνίας.

«Οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν στην ΑΕ Σπάτης (Β’ Εθνική) την σεζόν που μας πέρασε και πρόκειται να ενισχύσουν σημαντικά τις προσπάθειες που κάνει η ομάδα μας ώστε να ανταγωνιστεί παραδοσιακές δυνάμεις της Β’ κατηγορίας», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Ο Τσιμοντζί (στόπερ) είναι διεθνής με το Μαλάουι και άρχισε την καριέρα του από την Σίλβερ Στράικερ και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Σάντος, Ψαχνά, Πλατανιά (Α’ Εθνική), ΑΕΖ Ζακακίου (Α’ κατηγορία) και ΑΕ Σπάτης.

Ο Βαρντέν, επίσης διεθνείς με το Μαλάουι άρχιχε από τις ακαδημίες της Θέλτα Βίγο (16 ετών) και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Φωκικό, Λεβαδειακό (Α’ Εθνική), Ψαχνά, ΟΦΗ, Καλλιθέα και Α.Ε Σπάτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ