Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖΤσίκκος: «Έγινε μια κουβέντα του καφενέ και δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, είναι σκάνδαλο!»

Τσίκκος: «Έγινε μια κουβέντα του καφενέ και δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, είναι σκάνδαλο!»

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος της ΑΕΖ, Νικόλας Τσίκκος, τοποθετήθηκε για το ζήτημα της αναβολής του αγώνα της ομάδας του με τον ΠΟ Αχυρώνα/Ονήσιλο, που προέκυψε λόγω υποψιών περί χειραγώγησης. Ο Τσίκκος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την απόφαση, κάνοντας λόγο για βιαστικές ενέργειες που έπληξαν την εικόνα της ομάδας του.

Για το παιχνίδι που αναβλήθηκε με το Αχυρώνα/Ονήσιλο, καθώς είχε υποψίες ότι θα χειραγωγηθεί: «Είπαν για στοιχήματα, για χειραγώγηση είπαν ότι πήραμε παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι αγώνας είναι πολύ κρίσιμος, δεν έχει λογική. Μας προσβάλουν καθώς ο στόχος και για τις δυο ομάδες είναι οκτάδα. Έγινε μια κουβέντα του καφενέ και δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση. Είναι σκάνδαλο! Να σημειωθεί ότι δεν είχε καν στοιχήματα την Πέμπτη. Δεν κατάλαβα τον λόγο που αναβλήθηκε το παιχνίδι, τι διαφορά θα έχει; Βγάλαν την απόφαση πολύ βιαστικά και μας πρόσβαλαν. Θα το καταπιούμε και θα συνεχίσουμε».

Για την αντίδραση της ομάδας: «Τι να κάνουμε εμείς καταγγελίας; Δεν έχει κάτι να κάνουμε! Δίνουμε το χρόνο μας, τα λεφτά μας για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα. Εγώ ενημερώθηκα με τα media, δεν με ενημέρωσε κάποιος».

Για την πορεία της ομάδας: «Από την αρχή της χρονιάς είχαμε αποτυχίες, όμως στη συνέχεια βρήκαμε το πόδια μας. Στόχος μας είναι η άνοδος».

Για το μεταγραφικό πλάνο: «Έχουμε ήδη ολοκληρώσει δυο μεταγραφές, O Ερικ Απίαχ από τη Δόξα και το Σέργη Αβραάμ από την Ομόνοια Αραδίππου. Είναι δυο τοπ ονόματα για την κατηγορία και είμαι βέβαιος ότι θα δώσουν βοήθειες».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ