aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Τρίλιζα» σπουδαίων μετεγγραφών η Ομόνοια

«Τρίλιζα» σπουδαίων μετεγγραφών η Ομόνοια

Σε τρεις πολύ αξιόλογες προσθήκες προχώρησε η Ομόνοια Αραδίππου, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των Παναγιώτη Θεράποντος, Μαξουέλ Ανγκομά και Χρίστου Μοδέστου.

Ο 23χρονος Γκανέζος μέσος προέρχεται από τέσσερις σερί γεμάτες χρονιές με τη φανέλα της ΠΑΕΕΚ, παρά το νεαρό της ηλικίας του (23). Όσο για τον Μοδέστου, είναι γνωστός από την επιτυχημένη παρουσία του στο παρελθόν σε Νέα Σαλαμίνα, Αναγέννηση Δερύνειας, Καρμιώτισαα Πολεμιδιών και Ακρίτα Χλώρακας.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και η οικογένεια της Ομόνοιας καλωσορίζουν τον Μάξουελ και Μοδέστου  και τους εύχονται πολλές επιτυχίες με τα περιστέρια στο στήθος», αναφέρεται στην ανακοίνωση για τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές.

Σχετικά με τον Θεράποντος, πρόκειται για παίκτη με υπηρεσία στην Ομόνοια Λευκωσίας, ο οποίος μάλιστα στα 17 του υπέγραψε συμβόλαιο επαγγελματικό με το «τριφύλλι».

Επίσης αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. «Το Διοικητικό Συμβούλιο και η οικογένεια της Ομόνοια Αραδίππου καλωσορίζει τον Παναγιώτη και του εύχεται πολλές επιτυχίες με τα περιστέρια στο στήθος», τονίζεται καταληκτικά στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ