aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑTo report του Ολυμπιακού για την ήττα από την Αλκή

To report του Ολυμπιακού για την ήττα από την Αλκή

Το report της ήττας του με 1-0 από την Αλκή Ορόκλινη δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του ο Ολυμπιακός:

«Σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν κέρδισε η αγωνιστικά καλύτερη ομάδα, η ομάδα μας απώλεσε τρεις βαθμούς απέναντι στην πρωτοπόρο Αλκη Ορόκλινη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας η οποία στα πρώτα λεπτά έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Χριστοφίδη. Σταδιακά η αντίπαλη ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι με αποτέλεσμα μέχρι το 20 λεπτό η ομάδα μας να έχει παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα μας κέρδισε χώρους στο γήπεδο και κυριάρχησε, έχοντας πολύ καλές ευκαιρίες με τους Πίνα και Χριστοφίδη σε κεφαλιές μετά από κόρνερ από τα δεξιά για να ανοίξει το σκορ.

Στο 30 και κόντρα στη ροή του αγώνα, η αντίπαλη ομάδα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μετά από εκτέλεση φάουλ και κοντινή προβολή αντίπαλου επιθετικού. Στο 35 η ομάδα μας διεκδίκησε πέναλτι σε ανατροπή του Πεχλιβάνη εντός της μεγάλης περιοχής.

Στην επανάληψη τα πρώτα 15 λεπτά ανήκαν στην αντίπαλη ομάδα η οποία μπήκε πιο απειλητικά στον αγωνιστικό χώρο. Εντούτοις μετά την είσοδο του Νίνο και του Σεραφείμ, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο και να χάσει κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Σεραφείμ στο 70, Χριστοφίδης στο 71 και Σαμάρας στο 90 (δοκάρι) έχασαν κλασσικές ευκαιρίες, οι οποίες όμως δυστυχώς δεν μετουσιώθηκαν σε τέρματα.

Ενδεκάδα: Hidi, Χριστοφίδης, Παπαστεριανός, Pina, Σαμάρας, Πολυκάρπου (65 Σεραφείμ), Χριστοδούλου (60 Nino), Miguelito, Castro, Πεχλιβάνης (85 Τσιακλής), Torres.

* Το παιχνίδι σήμερα ήταν τηλεοπτικό (CytaVision).

* Κατοχή 51% για την ομάδα μας, και 11 τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι 4 στον στόχο.

* Γύρω στους 500 οι οπαδοί του Ολυμπιακού σήμερα στο Μακάρειο. Έντονη η παρουσία των οργανωμένων αλλά και του κόσμου οι οποίοι στο τέλος του αγώνα χειροκρότησαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Γύρω στους 100 οι φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας, φιλοξενήθηκαν στην ανατολική κερκίδα του Μακαρίου Σταδίου.

* Επόμενος αγώνας της ομάδας μας το ερχόμενο Σάββατο, 19/11/2016 στις 14.30 με αντίπαλο τον Ακρίτα Χλώρακας (εκτός έδρας)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ