aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑTo report της νίκης του Ολυμπιακού

To report της νίκης του Ολυμπιακού

To report της νίκης του Ολυμπιακού από την επίσημη ιστοσελίδα των “μαυροπρασίνων”:

“Εμφαντική νίκη για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας σήμερα στο Μακάρειο στάδιο που κατέβαλε την Αγία Νάπα με 3-0 και έφτασε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα η υπεροχή της να μετουσιωθεί σε τέρμα στο 25 το οποίο σημείωσε ο Παχίπης. Η αντίδραση της Αγίας Νάπας ήταν νωθρη με αποτέλεσμα η ομάδα μας να συνεχίζει να χάνει ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ, με αποκορύφωμα ένα καλό σουτ του Καπαρτή έξω από την μεγάλη περιοχή στο 40 και δοκάρι του Castro στο 43 λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να είναι κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, χάνονας σημαντικές ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ. Τελικά το 2-0 ήρθε στο 70 λεπτό μετά από πάρα πολύ ωραια κεφαλιά του Torres από το ύψος του πέναλτι στην δεξιά γωνιά της αντίπαλης εστίας. Ο Torres σημείωσε και το τρίτο τέρμα της ομάδας μας στο 74 λεπτό μετά από παλληκαρίσια ενέργεια έξω από την μεγάλη περιοχή της αντίπαλης ομάδας και σουτ σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μετά το 3-0 ο Ολυμπιακός είχε κι άλλες ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ με τους Torres, Αντωνίου και Σωτηρίου.

Ενδεκάδα: Hidi, Τσιακλής, Σωτηρίου, Παπαστεριανός, Σαμάρας, Πολυκάρπου, Castro (80 Πούγιουκκας), Παχίπης (75 Σεραφείμ), Miguelito, Καπαρτής (60 Αντωνίου), Torres.

* Γύρω στους 300 οι οπαδοί της ομάδας μας σήμερα στο Μακάρειο Στάδιο.
* Κίτρινη κάρτα δέχτηκε ο Σαμάρας (δεύτερη).
* Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 14/01 στην Αθηαίνου στις 2.30 μμ με αντίπαλο τον Οθέλλο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ