aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο πρωτόκολλο για τις μικρές κατηγορίες και το γυναικείο

Το πρωτόκολλο για τις μικρές κατηγορίες και το γυναικείο

Διαφορετικό θα είναι το πρωτόκολλο που θα εφαρμοστεί για τα πρωταθλήματα μικρών κατηγοριών όπως επίσης και στο γυναικείο. Πιο κάτω ακολουθούν οι σχετικές πρόνοιες.

Αναλυτικά:

Για τους αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου των πιο πάνω κατηγοριών θα επιτρέπεται η παρουσία μόνο 300 φιλάθλων με την προϋπόθεση ότι τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο με προπώληση και θα λαμβάνουν τα πιο κάτω μέτρα.

Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα διάθεσης των εισιτήριων μόνο μέσω προπώλησης, τότε ο μέγιστος αριθμός θεατών αυτομάτως μειώνεται σε 150.

Σε όλα τα πρωταθλήματα:

-Aπαγορεύεται το φτύσιμο από τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό στο γήπεδο ή πέριξ του αγωνιστικού χώρου.

-Κατά την διάρκεια της αλλαγής, μόνο ο ποδοσφαιριστής που θα εισέλθει στο γήπεδο θα προσεγγίζει τον 4ο Διαιτητή και η αλλαγή θα πρέπει να γίνεται τηρώντας την απόσταση των 2 μέτρων.

-Ο ποδοσφαιριστής ή οι ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή θα πρέπει να πηγαίνουν κατευθείαν στα αποδυτήρια και δεν μπορούν να προσεγγίσουν το πάγκο της ομάδας τους. Κατά τη διάρκεια της αλλαγής να αποφεύγεται η χειραψία ή οποιαδήποτε άλλη επαφή μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

-Συνιστάται να αποφεύγονται οι ομαδικοί πανηγυρισμοί παιχτών και προσωπικού κατά την επίτευξη τέρματος ή με την λήξη του αγώνα.

– Ο κάθε θεατής προτρέπεται να χρησιμοποιεί μάσκα στις μετακινήσεις του, αλλά δεν θα υποχρεούται να φοράει αυτή ενώ είναι καθήμενος.

– Δεν επιτρέπεται οι θεατές να τραγουδούν ή να ζητωκραυγάζουν δυνατά, ομαδικά. Αυτό είναι σημαντικό αφού, με τον τρόπο αυτό διασπείρονται σταγονίδια και ως εκ τούτου προκαλείται αυξημένος κίνδυνος μετάδοσης του COVID-19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ