aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το μενού έχει δύο ντέρμπι!

Δύο μεγάλα ντέρμπι και άλλα τέσσερα παιχνίδια που το κάθε ένα συγκεντρώνει το δικό του βαθμολογικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.

Στην Αθηένου, ο τοπικός Οθέλλος υποδέχεται την Πάφος FC, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με πείσμα τη νίκη για να παραμείνουν μέσα στον στόχο τους, που είναι η άνοδος στα «σαλόνια». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο τέταρτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας και θέλουν το τρίποντο για να εκμεταλλευτούν τις απώλειες του άλλου ντέρμπι της ημέρας.

Από την πλευρά τους, οι γαλάζιοι θα επιδιώξουν να φύγουν από μια σκληροτράχηλη έδρα με το «διπλό» για να διατηρηθούν στην 2η θέση του πίνακα κατάταξης και με τυχόν απώλειες της πρωτοπόρου να μειώσουν τις αποστάσεις από την κορυφή.

Το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Μακάρειο, εκεί που ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το Παραλίμνι. Μοναδικός στόχος και των δύο ομάδων είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, με τους μαυροπράσινους να ελπίζουν ότι θα βελτιώσουν και τη θέση τους στη βαθμολογία, ενώ οι βυσσινί αισιοδοξούν ότι θα διατηρηθούν στην 3η θέση, αλλά και θα μειώσουν από τις ομάδες που προπορεύονται.

Τα αποτελέσματα των δύο ντέρμπι που προαναφέραμε ασφαλώς και ενδιαφέρουν την Αλκή Ορόκλινη, η οποία φιλοξενείται από την ΠΑΕΕΚ. Οι κυανέρυθροι θα επιδιώξουν να φύγουν με τη νίκη επί των κιτρινόμαυρων, που ίσως τους επιτρέψει να ανοίξουν και άλλο την ψαλίδα από τις ομάδες που ακολουθούν. Αντίθετα, η ΠΑΕΕΚ δεν αισθάνεται βαθμολογική ασφάλεια και θέλει κέρδος απέναντι στη μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος.

Απ’ εκεί και πέρα, η Αγία Νάπα θεωρητικά θα έχει το πιο εύκολο έργο από τις ομάδες που διεκδικούν τις θέσεις της ανόδου, αφού θα φιλοξενήσει τον ουραγό Εθνικό Άσσιας, ο οποίος θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να πάρει βαθμό ή βαθμούς από το ματς.

Οι άλλες δύο αναμετρήσεις είναι ανοιχτές για οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αφού δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των μονομάχων. Ο ΑΣΙΛ θα υποδεχθεί την ΕΝΑΔ και η Ομόνοια Αραδίππου την Παρεκκλησιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ