aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤο μεγάλο βήμα απαιτεί ισχυρή αποφασιστικότητα, έφτασε η ώρα στον ΠΟΞ!

Το μεγάλο βήμα απαιτεί ισχυρή αποφασιστικότητα, έφτασε η ώρα στον ΠΟΞ!

Τα μεγάλα βήματα, απαιτούν ισχυρή αποφασιστικότητα. Στον ΠΟ Ξυλοτύμβου, με τις κινήσεις που έγιναν όσον αφορά στο κτίσιμο του ρόστερ για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με μετεγγραφές και ανανεώσεις, στάλθηκε το μήνυμα ότι δημιουργείται μία δυνατή ομάδα, ικανή να μπει σφήνα στην τετράδα του β’ ομίλου κι ακολούθως στην οκτάδα που θα αποτελέσει στο γκρουπ της ανόδου.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση εύχεται καλή σεζόν σε όλους, ευχαριστεί την κοινότητα της Ξυλοτύμβου και τους κατοίκους της και ενημερώνει για την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας.

Αναλυτικά: «Έφτασε η ώρα που όλοι περιμένουμε. Όπως είναι γνωστό η ομάδα της Κοινότητας μας θα αγωνιστεί στο β’ όμιλο της Β’ κατηγορίας. Ένα δύσκολο όμιλο με πάρα πολύ καλής ομάδες. Αύριο Δευτέρα ώρα 19:00 η ομάδα της Κοινότητας μας αρχίζει την επίσημη προετοιμασία της στο Κοινοτικό Στάδιο όπου και θα αγωνίζεται την φετινή χρονιά. Ευχόμαστε στους προπονητές και ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους της Κοινότητας που με ζήλο στηρίζουν από την πρώτη στιγμή την όλη προσπάθεια που γίνετε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ