aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤο «αντίο» και οι ευχαριστίες του ΑΣΙΛ σε Μιχαήλ και Καστάνα

Το «αντίο» και οι ευχαριστίες του ΑΣΙΛ σε Μιχαήλ και Καστάνα

Ο ΑΣΙΛ Λύσης μέσω ανακοίνωσής του αναφέρεται στον Μάρκο Μιχαήλ και Κωνσταντίνο Καστάνα, οι οποίοι αποχαιρετούν την προσφυγική ομάδα που τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τη συνέπεια που επέδειξαν για τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά:

«Μετά από 4 χρόνια συνέπειας, συνεργασίας και αλληλοσεβασμού το Σωματείο και οι πρώην αρχηγοι της ομάδας μας, Μάρκος Μιχαήλ και Κωνσταντίνος Καστάνας θα ακολουθήσουν πλέον τους δικούς τους, ξεχωριστούς, δρόμους. Οι αναμενόμενες οικονομικές επιπτώσεις που προκλήθηκαν από την πανδημία και οι μειώσεις που προέκυψαν ως συνεπακόλουθο των νέων δεδομένων, επέφεραν την λήξη της συνεργασίας μας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έδωσαν αλλά και πήραν πολλά από τον Σύλλογο, στάθηκαν μπροστά σε δύσκολες στιγμές και πρόσφεραν, αγωνιστικά, αρκετά πράγματα τα οποία αναγνωρίστηκαν από πρώην και νυν Συμβούλια και προπονητές, για αυτό και παρέμειναν επί σειρά ετών στην κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Το Δ.Σ. τους εύχεται κάθε προσωπική ανέλιξη, υγεία και καλή επιτυχία στις νέες τους επαγγελματικές υποχρεώσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ