aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΤήν… πλήρωσε ο προπονητής, ανέλαβαν Χρύσης Μιχαήλ και Χρίστος Γερμανός

Τήν… πλήρωσε ο προπονητής, ανέλαβαν Χρύσης Μιχαήλ και Χρίστος Γερμανός

Μετά τη νέα ήττα της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών, που ήταν και βαριά στην 4η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας από τον ΑΣΙΛ με 1-4 στην ΑΕΚ Αρένα, αποτελεί παρελθόν ο προπονητής Παντελής Δημητρίου και ο συνεργάτης του Ανδρέας Βασιλείου.

Μάλιστα, η εξεύρεση αντικαταστάτη ήταν άμεση, αφού ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Χρύση Μιχαήλ και του Χρίστου Γερμανού ως προπονητή και βοηθού αντίστοιχα. Παράλληλα στην ανακοίνωση της η Καρμιώτισσα ευχαριστεί τους Παντελή Δημητρίου και Ανδρέα Βασιλείου για την προσφορά τους στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Τo Δ.Σ. της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών, ανακοινώνει ότι έχει συμφωνήσει με τον Χρύση Μιχαήλ για ανάληψη του πόστου του προπονητή της ομάδας ανδρών του Σωματείου. Βοηθός και άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Χρίστος Γερμανός. Η συμφωνία θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου. Τούς ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους ευελπιστώντας να πετύχουν τους ψηλούς στόχους που έχει θέσει το Δ.Σ.

Τέλος, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους Παντελή Δημητρίου και Ανδρέα Βασιλείου για τη μεγάλη προσφορά, τον άρτιο επαγγελματισμό και την άψογη συνεργασία που επέδειξαν σε όλο το διάστημα που υπηρέτησαν το σωματείο μας από το πόστο του προπονητή. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχίες στη μετέπειτα καριέρα τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ