«Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια… Μας κοροϊδεύουν»

Ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας, Κώστας Ηλία, μίλησε (Super Sport FM 104.0) για το πολύκροτο θέμα που ξέσπασε καθώς η ΚΟΠ αποφάσισε την αναστολή του πρωταθλήματος στην Β’ κατηγορία λόγω στημένων αγώνων.

Το αρχικό του σχόλιο: «Υπάρχουν αυτοί που λένε ότι στήνονται παιχνίδια για να… βγαίνουν οικονομικά. Εμείς βγαίνουμε και δεν στήνουμε παιχνίδια. Καλύτερα να κάνουν 20 ομάδες στην Α’ κατηγορία, αφού εκεί υπάρχουν γήπεδα και ας αφήσουν τις υπόλοιπες κατηγορίες, όπως τις έχουν. Εγώ έκανα την πρόταση μου παλιά και είπε όσες ομάδες είναι στην Α’ κατηγορία να είναι και στη Β’ κατηγορία. Είπα χθες για μια ομάδα που δέχτηκε 10 γκολ σε ένα αγώνα. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Μας κοροϊδεύουν. Δεν γίνεται να παίζει ο 6ος με τον 16ο και να χάνει με 10-1. Η ΚΟΠ έπρεπε να αφήσει το πρωτάθλημα να τελειώσει και να πάρει τις αποφάσεις τους. Λένε ότι θα κάνουν Β1 και Β2. Όλα τα παιχνίδια θα είναι στημένα. Δεν είναι λογικό αυτό που γίνεται. Θα μας κλείσουν όλους».

Για το γεγονός πως ο πρόεδρος του ΘΟΪ, Λουκής Αρχοντίδης, τον κάλεσε να απολογηθεί για τις δηλώσεις του: «Τι απολογία να κάνω μετά το 10-1; Το μόνο παιχνίδι που έπαιξαν δυνατά, ήταν αυτό που έπαιξαν μαζί μας. .Ήρθαν στην Αγία Νάπα να μας διαλύσουν».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ