«Τι και αν προσπαθούν να κλέψουν τον κόπο και μόχθο των παιδιών μας…»

Στο τελευταίο παιχνίδι για το 2018 αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ολυμπιακού, στον στόχο της νίκης που θα κρατήσει την ομάδα στην κορυφή, ενώ γίνεται και αναφορά και «γι’ αυτούς που προσπαθούν να κλέψουν τον κόπο και τον μόχθο των παιδιών», με την ομάδα του Τακτακαλά να αφήνει υπονοούμενα.

Αναλυτικά:

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ… ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ!

Τελευταία προπόνηση πριν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς! Αυτή η μεγάλη οικογένεια του δικού μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ρίχνει αυλαία για το 2018 και παρουσιάζεται ετοιμοπόλεμη για τον αυριανό αγώνα και για τους 3 πολύτιμους βαθμούς που θα την κρατήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για το 18, μπαίνοντας στο 2019 πρωτοπόρα με ένα και μοναδικό στόχο. Την ΑΝΟΔΟ και την εδραίωση.

Τι και αν κάποιοι προσπαθούν να κλέψουν τον κόπο και τον μόχθο των παιδιών μας μέσα στο γήπεδο, την σκληρή δουλειά του τεχνικού επιτελείου, τον χρόνο του Διοικητικού Συμβουλίου και τον αγώνα του κύριου Τορναριτη να ξανά κάνει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας μεγάλο, εμείς δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τα όνειρα μας.

Από αυτή την προσπάθεια φίλε ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ δεν μπορείς να είσαι απών γιατί ξέρουμε τι είναι για σένα αυτή η ομάδα. Αύριο να είσαι εκεί στο Μακάριο να στηρίξεις τα παιδιά μας, να τα χειροκροτήσεις και να τους δώσεις δύναμη κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2018, με ευχή το 2019 να είναι η επ αρχή μιας ονειρεμένης δεκαετίας.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ