aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΘΟΪ Λακατάμιας: Tο παιχνίδι με την Πάφο και η συνέχεια

ΘΟΪ Λακατάμιας: Tο παιχνίδι με την Πάφο και η συνέχεια

Στον αγώνα με αντίπαλο την Πάφο FC κάνει αναφορά η διοίκηση του ΘΟΪ Λακατάμιας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Στον αγώνα μας με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος αναγκαστήκαμε να κατέλθουμε με δυο αναγκαστικές αλλαγές, αφού ο σέντερ φορ μας Γιάννης Σωτήρογλου ήταν τραυματίας ενώ απουσίαζε και ο Αλέξανδρος Ιερείδης, που απουσίαζε στο εξωτερικό με την αποστολή της Εθνικής. Θέση στην ενδεκάδα πήρε και ο νεοαποκτηθείς Davor Rogac, που στο ντεμπούτο του άφησε άριστες εντυπώσεις.

Παρά τις απουσίες, οι νεαροί μας (μέσος όρος ηλικίας της ομάδας ήταν τα 23 χρόνια) κοίταξαν στα μάτια το μεγάλο μας αντίπαλο και στάθηκαν πολύ καλά στο γήπεδο χωρίς να υστερήσουν του αντιπάλου.

Η πρώτη ευκαιρία στον αγώνα ήρθε από την ομάδα της Πάφου, αφού μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα μας ο Λεονέλ έκλεψε την μπάλα και βρέθηκε φάτσα με τον τερματοφύλακά μας, αλλά η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι.

Η επόμενη ευκαιρία ήταν δική μας, αφού ο Νάντο από το ύψος της μικρής περιοχής και με τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός ισορροπίας έστειλε την μπάλα με κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, η αντίπαλος είχε περισσότερη κατοχή, χωρίς καμιά από τις δυο ομάδες να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία. Κάποια μακρινά σουτ που έγιναν από τους αντιπάλους εξουδετερώθηκαν εύκολα από τον τερματοφύλακά μας, που σε ακόμα ένα αγώνα έδειξε ότι αποτελεί ασφάλεια για τα μετόπισθεν μας.

Στα αρνητικά για την ομάδα μας καταγράφονται οι δυο αναγκαστικές αλλαγές, του Καστάνα στο 44 και του Χαραλάμπους στο 75. Και οι δυο αποχώρησαν τραυματίες και οι πρώτες εκτιμήσεις φέρουν τον Καστάνα με διάστρεμμα και τον Χαραλάμπους με θλάση. Απώλειες που προστίθενται σε αυτή του Σωτήρογλου και φέρνουν πονοκέφαλο ενόψει της δύσκολης συνέχειας με Ε. Ν. Παραλιμνίου, Ολυμπιακό και Οθέλλο, αφού και οι τρεις αποτελούν βασικότατες επιλογές.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους Bukovski, Θεοφάνους, Καστάνα (44 Ιωαννίδη), Ζιουλή, Φοινίρη, Fernando, Χαραλάμπους (75 Ηροδότου), Σιαπάνη (60 Ματθαίου), Rogac, Λιασίδη και Walter.

Ευχαριστίες προς την ομάδα της Πάφου που αποδέχτηκε να αγωνιστεί μαζί μας Παρασκευή βράδυ μαζί με τις ευχές μας για καλή συνέχεια”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ