aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΘΟΪ: Διπλή ανανέωση

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το ΘΟΪ οι Στέλιος Ματθαίου και Παναγιώτης Μικέλλης. «Η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα έφερε και τις δυο πρώτες ανανεώσεις συμβολαίων. Πρώτοι έφθασαν στο γραφείο του προέδρου οι Στέλιος Ματθαίου και Παναγιώτης Μικέλλης που υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια.

Ο γεννημένος στις 27/7/1991 Στέλιος, ένα δικό μας παιδί, βρίσκεται μαζί μας από το 2012. Στην περσινή χρονιά, παρόλο που ξεκίνησε σαν εφεδρικός, πήρε με το σπαθί του μια θέση στην εντεκάδα. Αγωνίστηκε σε 18 αγώνες, ξεκινώντας 15 φορές στην αρχική εντεκάδα. Με σύνολο 1386 λεπτά συμμετοχής, σημείωσε 1 γκολ και δέχθηκε 1 κίτρινη κάρτα.

Αγωνίστηκε και στον ένα αγώνα κυπέλλου που είχαμε, για ολόκληρο 90λεπτο, ενώ είχε και 3 συμμετοχές με την ομάδα κάτω των 21, όπου αγωνίστηκε άλλα 270 λεπτά με ένα γκολ στο ενεργητικό του.

Ο Παναγιώτης ήρθε κοντά μας πέρσι δανεικός από την ΠΑΕΕΚ. Γεννημένος στις 30/3/1992 στην περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε 16 αγώνες, ξεκινώντας 10 φορές στην αρχική ενδεκάδα. Με 931 λεπτά συμμετοχής, σημείωσε 1 γκολ και δέχθηκε 1 κίτρινη κάρτα. Κατέγραψε επίσης και 4 συμμετοχές με την ομάδα κάτω των 21, όπου αγωνίστηκε άλλα 360 λεπτά», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ