aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΘΟΪ: «Δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα συμβόλαιο»

ΘΟΪ: «Δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα συμβόλαιο»

Ο Άριστος Αριστοδήμου αποχωρεί, μετά από τρία χρόνια, από το ΘΟΪ και με ανάρτηση του στο facebook αναφέρεται στο γεγονός αυτό.

Αναλυτικά: «Μετά από τρία χρόνια, ένα πρωτάθλημα και μια άνοδο στη δεύτερη κατηγορία ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με την ομάδα του ΘΟΪ Λακατάμιας. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας και τον προπονητή Νώντα Χριστινάκη για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα τρία χρόνια.

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου για όλα όσα ζήσαμε εντός και εκτός γηπέδου. Το μεγαλύτερο κέρδος από όλα είναι η στενές φιλίες που κρατήσαμε, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο όπου ήμασταν μια οικογένεια. Ήμασταν αδέλφια και αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα ψηλό ή χαμηλό συμβόλαιο, αυτός είναι τρόπος ζωής του κάθε ανθρώπου. Είμαι διπλά χαρούμενος που είχα μαζεμένους τόσους πολλούς και καλούς φίλους που σίγουρα θα τους έχω για πάντα. Ευχαριστώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ