aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΘΟΪ: Απέκτησε τον… ΑΠΟΕΛίστα Ιερείδη!

ΘΟΪ: Απέκτησε τον… ΑΠΟΕΛίστα Ιερείδη!

Την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Αλέξανδρου Ιερείδη από την εφηβική ομάδα του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε η διοίκηση του ΘΟΪ Λακατάμιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ακόμη ένας νεαρός υπέγραψε μαζί μας. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Ιερείδη που φθάνει κοντά μας από τον ΑΠΟΕΛ. Γεννημένος στις 3/7/1998, ο Αλέξανδρος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, αλλά και στα άκρα της επίθεσης. Πέρσι αγωνίστηκε σε 21 αγώνες της ομάδας Κ-21 του ΑΠΟΕΛ, από τους οποίους άρχισε ως βασικός στους εννέα. Συμπλήρωσε 865 λεπτά με τέσσερα γκολ και δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες. Αγωνίστηκε και 82 λεπτά σε ένα αγώνα του κυπέλλου κάτω των 21 χρόνων.

Ο Αλέξανδρος, όπως και οι άλλοι νεαροί που έχουμε ανακοινώσει, καθώς και κάποιοι που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, αναμένεται να βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων της Διοίκησης για μείωση του μέσου όρου ηλικίας της ομάδας, κτίζοντας ταυτόχρονα μια ομάδα του μέλλοντος. Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ