aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΘετικός στον ιό προπονητής ακαδημίας, αρνητικές οι επαφές

Θετικός στον ιό προπονητής ακαδημίας, αρνητικές οι επαφές

Η Ομόνοια Αραδίππου με ανακοίνωσή της ενημερώνει πως μετά τη θετική στον κορωνοϊό διάγνωση προπονητή τερματοφυλάκων της ακαδημίας της ομάδας όλοι οι τερματοφύλακες που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του υποβλήθηκαν σε τεστ και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Να σημειώσουμε πως δεν πρόκειται για νέο θετικό κρούσμα, αλλά συμπεριλαμβάνεται σε αυτά που ανακοινώθηκαν χθες από ομάδα Α’ Κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομόνοιας Αραδίππου

«Σε συνέχεια της ενημέρωσης που δεχθήκαμε ότι ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας μας βρέθηκε θετικός στο κορονοϊό, ακολουθώντας το πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας όλοι οι τερματοφύλακες που είχαν έρθει σε επαφή υποβληθήκαν άμεσα σε τεστ, με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό.

Τα αποδυτήρια και όλες οι εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου απολυμάνθηκαν από εγκεκριμένη εταιρεία και από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε σχετικά η Ομοσπονδία. Οι τερματοφύλακες θα απέχουν από τις προπονήσεις σε αναμονή περαιτέρω οδηγιών του Υπουργείου Υγείας.

Ευχόμαστε τόσο στον προπονητή των Ακαδημιών μας, όσο και στους υπόλοιπους αθλητές που έχουν βρεθεί πρόσφατα θετικοί στον ιό, καλή δύναμη και γρήγορη ανάρρωση!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ