aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΘέλουν να καλημερίσουν το 2019 με νίκη

Θέλουν να καλημερίσουν το 2019 με νίκη

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα Παρασκευή (4/1) η αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Στον πρώτο χρονικά αγώνα του 2019 ο αήττητος Εθνικός Άχνας θα αντιμετωπίσει στο Δασάκι τη ΜΕΑΠ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00.

Ο Εθνικός βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 27 βαθμούς και η ΜΕΑΠ στην 13η με δεκατρείς βαθμούς. Στο Μακάρειο στάδιο ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Λευκωσίας θα αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε το 2018 με απολογισμό 29 βαθμούς και η αντίπαλος του βρίσκεται στην όγδοη θέση με 18 βαθμούς. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Tόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Άχνα είναι θεωρητικά φαβορί και θα επιδιώξουν να αρχίσουν με νίκη το 2019 για να μεγαλώσουν τις πιθανότητές τους για επιστροφή στη Β’ Κατηγορία.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί το Σάββατο με τους αγώνες Αναγέννηση Δερύνειας – Αγία Νάπα, Οθέλλος Αθηαίνου – Ακρίτας Χλώρακας, Διγενής Ορόκλινης – ΑΕΖ, Ομόνοια Αραδίππου – Ονήσιλλος Σωτήρας και ΑΣΙΛ Λύσης  – ΘΟΪ Λακατάμιας. Το φινάλε είναι προγραμματισμένο την Κυριακή με τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο Στάδιο μεταξύ του Άρη με την ΠΑΕΕΚ.

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ