aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤέλος ο Σωκράτους, τα ηνία στον Χαραλάμπους

Τέλος ο Σωκράτους, τα ηνία στον Χαραλάμπους

Και ξαφνικά, η διοίκηση του Ακρίτα Χλώρακας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Σωκράτους, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων μικρών κατηγοριών.

«Η οικογένεια του Ακρίτα θέλει να ευχαριστήσει τον Κώστα για την προσφορά του αφού ανέλαβε την ομάδα σε πολύ δύσκολες συνθήκες τον Ιανουάριο και κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. Ο Κώστας αποχωρεί σαν φίλος και είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Σε ευχαριστούμε Κώστα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ότι αποφασίσεις να κάνεις», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Ο νέος προπονητής βρέθηκε άμεσα, αφού ο Ακρίτας ανακοίνωσε συμφωνία με τον Μάριο Χαραλάμπους μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου. Ο νέος προπονητής άρχισε αμέσως δουλειά ετοιμάζοντας την ομάδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Η οικογένεια του Ακρίτα καλωσορίζει τον Μάριο και του εύχεται καλή επιτυχία στο τιμόνι της ομάδας. Καλωσόρισες Μάριε!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ