aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤέλος ο Καράδαης, παίρνει Τσούπρο

Τέλος ο Καράδαης, παίρνει Τσούπρο

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στον ΑΣΙΛ ο Χρίστος Καράδαης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Λύσης και αξιολογεί προτάσεις για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Δείτε την ανάρτηση του με την οποία ευχαριστεί τον ΑΣΙΛ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια του ΑΣΙΛ για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αυτά τα δύο χρόνια. Εκτιμώ πολύ το ενδιαφέρον τους για εκ νέου συνεργασία μεταξύ μας και τους ευχαριστώ πολύ και για αυτό, ωστόσο θέλω να αναζητήσω νέα κίνητρα στην καριέρα μου. Ειδικότερα, θέλω να ευχαριστήσω τους: Γιώργο Χρίστου για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Άγγελο Ευθυμίου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και για την δίκαιη και ισάξια αντιμετώπισή του προς όλους τους παίκτες. Αλεξάντρε Νέγκρι αρχικά ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του και ευχαριστώ για την βελτίωση και τις γνώσεις που μου προσέφερε και Μάριο Χίρα για την στήριξη προς εμένα από τις πρώτες μου μέρες στον ΑΣΙΛ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΑΣΙΛ και να πραγματοποιηθούν όλοι τους οι στόχοι!».

Από εκεί και πέρα, ο ΑΣΙΛ Λύσης είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ελλαδίτη στόπερ Κώστα Τσούπρο, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα του ΠΟΞ. ΑΣΙΛ και ποδοσφαιριστής, βρίσκονται σε επαφές και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός θα φορέσει τη φανέλα της προσφυγικής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ