aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤα βάζουν με παρατηρητή στον ΠΟΞ: «Πώς γίνεται αυτό; Απαντήστε μας…»

Τα βάζουν με παρατηρητή στον ΠΟΞ: «Πώς γίνεται αυτό; Απαντήστε μας…»

Η διοίκηση του ΠΟ Ξυλοτύμβου μέσω ανακοίνωσης αναφέρεται στην ποινή προστίμου που επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη στην ομάδα, και τα βάζει με τον παρατηρητή του αγώνα, με την αιτιολογία πως το ματς ήταν εκτός έδρας και δεν μπορούσε να ελέγξει ποια άτομα μπαινόβγαιναν στα αποδυτήρια. Ο ΠΟΞ τιμωρήθηκε για παρουσία μη εξουσιοδοτημένου προσώπου στα αποδυτήριά του, στο παιχνίδι με τον Ονήσιλο.

Αναλυτικά:

«Μετά λύπης είδαμε απόψε την απόφαση του αθλητικού δικαστή τον οποίο σεβόμαστε και τις όποιες αποφάσεις του. Θα θέλαμε όμως να κάνουμε ένα ερώτημα στον παρατηρητή αγώνα που μας κατήγγειλε: Πώς γίνετε να καταγγέλλεται η oμάδα μας σε εκτός έδρας αγώνα για είσοδο μη εξουσιοδοτημένου άτομου στα αποδυτήρια από την στιγμή που δεν φέρουμε ευθύνη για τις εισόδους και δεν κρατάμε κλειδιά των εισόδων αλλού γηπέδου;

Ακόμα θα θέλαμε να ξέρουμε ποιο είναι αυτό το άτομο και το όνομα του. Είναι κρίμα να καταγγέλλονται σωματεία και να πληρώνουν αβάσταχτα πρόστιμα χωρίς στοιχεία. Καλούμε έστω και την ύστατη τον παρατηρητή αγώνα να μας δώσει τα στοιχεία του ατόμου αυτού ώστε και εμείς με την σειρά μας να προβούμε στα απαραίτητα μέτρα εναντίον του για την υπεράσπιση των συμφερόντων της oμάδας μας».

Η καταγγελία και η απόφαση:

*Καταγγελία κατά του Π. Ο. Ξυλοτύμπου 2006 για είσοδο στον χώρο των αποδυτηρίων μη εξουσιοδοτημένου ατόμου κατά την διάρκεια του ημιχρόνου κατά παράβαση του άρθρου 36 Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2019-2020 στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Α’ Φάση, Β’ Όμιλος περιόδου 2019-2020 ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ Σωτήρας 2014 – Π. Ο. Ξυλοτύμπου 2006 /23.11.2019 (7η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ