aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΤα μέτρα πλήττουν αγωνιστικά και οικονομικά τις μικρές κατηγορίες, λέει ο Πρόεδρος ΠΑΣΠ στο ΚΥΠΕ

Τα μέτρα πλήττουν αγωνιστικά και οικονομικά τις μικρές κατηγορίες, λέει ο Πρόεδρος ΠΑΣΠ στο ΚΥΠΕ

Σημαντικές είναι οι αγωνιστικές επιπτώσεις στους ποδοσφαιριστές, αλλά και η οικονομική ζημιά για τα σωματεία των μικρότερων κατηγοριών, εξαιτίας της διακοπής της αγωνιστικής δράσης λόγω των μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού, εκτιμά ο ΠΑΣΠ.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ) Σπύρος Νεοφυτίδης, είπε πως είναι αρκετά μεγάλη η αγωνιστική ζημιά στους ποδοσφαιριστές αλλά και η οικονομική ζημιά προς τα σωματεία και ιδιαίτερα των μικρών κατηγοριών.

Ο κ. Νεοφυτίδης τόνισε πως επιβάλλεται να επαναρχίσουν με τη λήξη των μέτρων οι προπονήσεις τόσο των Ακαδημιών όσο και των κατηγοριών Β, Γ και Δ Κατηγορίας για να μπορέσουν να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές σε όσο το δυνατό καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και να επανεκκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ σημείωσε στις δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, πως η ψυχολογική πίεση αλλά και η σωματική πίεση που δέχονται οι αθλητές εδώ και ένα χρόνο είναι τεράστια και δυστυχώς, όπως είπε, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να επανέλθουν.

Επιβάλλεται, συνέχισε, το άνοιγμα του αθλητισμού πάντα κάτω από αυστηρούς ελέγχους και πάντα κάτω από την τήρηση των Πρωτοκόλλων.

Ο κ. Νεοφυτίδης, χαρακτήρισε ενθαρρυντικό το γεγονός ότι τις τελευταίες 2 εβδομάδες στο χώρο του ποδοσφαίρου (ιδιαίτερα στην Α κατηγορία που συνεχίζει) έχουμε σχεδόν μηδενικά κρούσματα σε αθλητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ