aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣυνεχίζουν οι Χαραλάμπους-Παναγιώτου, επέστρεψε ο Κιουρτζίδης

Συνεχίζουν οι Χαραλάμπους-Παναγιώτου, επέστρεψε ο Κιουρτζίδης

Σώζος Χαραλάμπους και Παναγιώτης Παναγιώτου συνεχίζουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα στον Διγενή Μόρφου, καθότι ανανέωσαν την συνεργασία τους με το Δ.Σ. της προσφυγικής ομάδας που τους επιβράβευσε για την πολύ καλή τους παρουσία στη σεζόν που διακόπηκε. 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον κύπριο μέσο Σώζο Παπαχαραλάμπους. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με τον αριθμό 21 στην πλάτη. Ευχόμαστε στο Σώζο κάθε επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον κύπριο ανασταλτικό Παναγιώτη Παναγιώτου. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με τον αριθμό 77 στην πλάτη. Ευχόμαστε στο Παναγιώτη κάθε επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα μας του ελλαδίτη τερματοφύλακα Γρηγόρη Κιουρτζίδη. Ο Γρηγόρης αποτέλεσε βασικο στέλεχος της ομάδας που κατάκτησε πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας και κύπελλο Γ&Δ Κατηγορίας την περίοδο 2018-19. Στην αγωνιστική περίοδο που πέρασε αγωνίστηκε στην ομάδα του ΠΟ Ξυλοτύμπου. Ο Γρηγόρης θα αγωνίζεται με τον αριθμό 99 στην πλάτη. Τον καλωσορίζουμε ξανά στον Διγενή Ακρίτα Μόρφου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ