aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣυνεχίζει για τρίτη σεζόν ο Πιερή, επέστρεψε ο Γκουγκούρης

Συνεχίζει για τρίτη σεζόν ο Πιερή, επέστρεψε ο Γκουγκούρης

Ο Πιεράκης Πιερή ανανέωσε την συνεργασία του με τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου, όπως ανακοίνωσε η ομάδα, ενώ επέστρεψε και ο Ανδρέας Γκουγκούρης ο οποίος στη διακοπείσα σεζόν έπαιξε στο ΘΟΪ Λακατάμιας, ενώ τη σεζόν 2018-19 αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας που κατάκτησε πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας και το κύπελλο Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης ΣΤΟΚ.

Η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ρόστερ για την νέα αγωνιστική περίοδο, ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πιεράκη Πιερή. Ο Κύπριος ανασταλτικός θα αγωνίζεται με τον τοξότη στο στήθος και τον αριθμό “4” στην πλάτη για τρίτη συνεχή χρονιά. Ευχόμαστε στο Πιεράκη κάθε επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα μας του Κύπριου ανασταλτικού Ανδρέα Γκουγκούρη. Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας που κατάκτησε πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας και το κύπελλο Γ’ & Δ’ Κατηγορίας την περίοδο 2018-19. Στην αγωνιστική περίοδο που πέρασε αγωνίστηκε στην ομάδα του ΘΟΪ Λακατάμιας μετρώντας 19 συμμετοχες και ένα τέρμα. Ο Ανδρέας θα αγωνίζεται με τον αριθμό 24 στην πλάτη. Τον καλωσορίζουμε ξανά στον Διγενή Ακρίτα Μόρφου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ