aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣυμφώνησε με την Ίντερ του Μπέκαμ, όμως έρχεται να παίξει στην Κύπρο!

Συμφώνησε με την Ίντερ του Μπέκαμ, όμως έρχεται να παίξει στην Κύπρο!

Την απόκτηση του Ιρλανδού διεθνή με τις μικρές ομάδες της χώρας, Τζακ Χάλαχαν ανακοίνωσε η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. Ο δεξιός ακραίος επιθετικός είχε συμφωνήσει με την Ίντερ Μαϊάμι ιδιοκτησίας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά εξαιτίας των περιορισμών λόγω του κορωνοϊού αποφάσισε να έρθει στην Κύπρο.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕΕΚ ποδόσφαιρο ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Ιρλανδό διεθνή ποδοσφαιριστή με τις μικρές εθνικές Τζακ Χάλαχαν.

Ο Χάλαχαν ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της West Bromwich Albion. Τον Ιανουάριο του 2020 επιλέχθηκε από την LAFC στο δεύτερο γύρο του MLS Super Draft.

Φέτος συμφώνησε με την Ίντερ Μαϊάμι (ιδιοκτησία του Ντέιβιντ Μπέκαμ) αλλά διακόπηκε πρόωρα λόγω περιορισμών στις άδειες εργασίας στην Αμερικής λόγω κορωνοϊού. Ο Χάλαχαν είναι δεξιός ακραίος επιθετικός και θα αγωνίζεται με την φανέλα της ΠΑΕΕΚ με αριθμό 11.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια των «Κερυνειωτών» και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ