aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣτο ακουστικό για το «Ντα» του Λομάκιν!

Στο ακουστικό για το «Ντα» του Λομάκιν!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Στα χέρια του Ρώσου επιχειρηματία, Σεργκέι Λομάκιν, βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες τα έγγραφα που ζήτησε ο ίδιος από τη διοικούσα επιτροπή της Πάφος FC, προκειμένου να τα μελετήσει και ακολούθως να καταθέσει πρόταση με σκοπό την εμπλοκή του στα διοικητικά της ομάδας.

Όλα πηγαίνουν βάσει σχεδίου και αναμένεται ότι εντός εβδομάδας (σήμερα ή αύριο) οι νομικοί σύμβουλοι του Ρώσου επιχειρηματία θα παραδώσουν γραπτή πρόταση στη διοίκηση του Χριστάκη Κάιζερ για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Ποιες είναι αυτές; Η επικύρωση της συμφωνίας από τα υπόλοιπα μέλη της Πάφος FC σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί. Εάν και εφόσον κλείσει θετικά η συμφωνία, τότε ο Σεργκέι Λομάκιν θα αναλάβει άμεσα την ομάδα και θα καταβάλει την εξόφληση των οικονομικών υποχρεώσεων των γαλάζιων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμία του Ρώσου επιχειρηματία είναι η δημιουργία εταιρείας στην οποία θα είναι μεγαλομέτοχος, ενώ στα αγωνιστικά ο στόχος του είναι η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, καθώς επίσης κι αναβάθμιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και των ακαδημιών των γαλάζιων.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά, αναπόφευκτα ο προγραμματισμός της ομάδας παραμένει στάσιμος. Ενδεχόμενη εμπλοκή του Σεργκέι Λομάκιν στην Πάφος FC, θα σημαίνει αλλαγές σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, που θα «αγγίζουν» τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές. Θυμίζουμε ότι ο προπονητής Δημήτρης Ιωάννου, καθώς επίσης και κάποιοι παίκτες, έχουν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ