Σπουδαία κίνηση με Σάσι!

Η Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών απέκτησε άλλον έναν αξιόλογο παίκτη, τον Μόνο Σάσι, τον Γαλλοτυνήσιο επιθετικό, αδελφό του Ισμαήλ Σάσι που έπαιξε σε ΑΕΖ και ΑΕΛ τα πρηγούμενα χρόνια.

Ο Μομό Σασί πέρσι αγωνίστηκε στον Οθέλλο Αθηαίνου και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα 16 ματς (σκόραρε και 3 γκολ). Πλέον ο 32χρονος ποδοσφαιριστής θα φορά τη φανέλα της Καρμιώτισσας η οποία συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο. Πέραν από τον Οθέλλο, ο Σασί αγωνίστηκε με επιτυχία σε Αναγέννηση Δερύνειας και Αγία Νάπα. Στον Οθέλλο θα είναι η δεύτερή του θητεία καθότι είχε αγωνιστεί ξανά στην ομάδα της Αθηένου.

«Με ακόμα μια ποιοτική προσθήκη ενισχύετε το ρόστερ της ομάδας. Ομάρ Μοχάμεντ Σασί, γνώστης του κυπριακού ποδοσφαίρου με διακρίσεις στις ομάδες που αγωνίστηκε, αναμένεται ότι θα βοηθήσει στους στόχους της ομάδας. Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι εντός των ημερών θα γίνουν ακόμα δύο προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών. Μαζί για τη Καρμιώτισσα που θέλουμε», αναφέρεται.

Σχετικά με το αγωνιστικό, ολοκληρώθηκε στον Αγρό το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο Καλό Χωριό μέχρι της 19 Αυγούστου.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ