aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σπουδαία κίνηση με Αβραάμ

Σε μία σπουδαία προσθήκη προχώρησε ο ΑΣΙΛ Λύσης, ο οποίος άρχισε δυναμικά τον σχεδιασμό του ενόψει του νέου πρωταθλήματος στη Β’ Κατηγορία. Η διοίκηση της προσφυγικής ομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κύπριου επιθετικού, Σέργιου Αβραάμ.

Αναλυτικά:

«Στην απόκτηση του νεαρού (03/09/1992) επιθετικού, Σέργιου Αβραάμ, προχώρησε σήμερα το πρωί η ομάδα μας. Η επιτροπή προγραμματισμού του Συλλόγου, με υπεύθυνο τον γενικό αρχηγό, κ. Αντωνίου, τα βρήκε σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του κ. Σωκράτους, και έτσι ο Σέργης θα αγωνίζεται φέτος με τα κιτρινόμαυρα χρώματα!

Ο ποδοσφαιριστής έχει πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις. Ο 26χρονος επιθετικός ήταν εκ των πρωταγωνιστών της πορείας ανόδου της Αλκή Ορόκλινη από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία τη σεζόν 2016-2017, ενώ φόρεσε τη φανέλα της “Αθάνατης” πέντε φορές κατά τη λήξασα περίοδο. Το δεύτερο μισό της σεζόν 2017-2018 τον βρήκε να ενισχύει τις προσπάθειες της Ομόνοιας Αραδίππου, με την οποίαν αγωνίστηκε σε δεκατέσσερις αγώνες.

Το Δ.Σ θέλει να ευχηθεί κάθε προσωπική και ομαδική επιτυχία στον ποδοσφαιριστή και να ευχαριστήσει και την πλευρά του εκπροσώπου του για τις ουσιαστικές του ενέργειες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ