aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣημαντική ανακοίνωση για τον κόσμο του Διγενή Ορόκλινης

Σημαντική ανακοίνωση για τον κόσμο του Διγενή Ορόκλινης

Το Δ.Σ. του Διγενή Ορόκλινης σε σχέση με τον αγώνα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας με την ΕΝ Παραλιμνίου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16-09-2017 στο κοινοτικό στάδιο Ορόκλινης, αποφάσισε όπως στους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας ΕΝΠ παραχωρηθεί η εξέδρα που βρίσκεται στο νότιο-κεντρικό μέρος του σταδίου. (μέρος κάτω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία)

Μεταξύ άλλων τονίζεται σε ανακοίνωση: «Οι φίλοι του σωματείου μας θα καταλάβουν την εξέδρα στο νοτιοανατολικό μέρος του σταδίου. Παρακαλούνται όπως οι φίλαθλοι κατέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας και να συμπεριφέρονται σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια. Δεν θα επιτραπεί σε κανένα η είσοδος χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου, πρόσκλησης ή Δημοσιογραφικής ταυτότητας (για αντιπροσώπους ΜΜΕ) Ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας του Διγενή Ορόκλινης. Επίσης παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως σταθμεύσουν τα οχήματα τους σε χώρους περιμετρικά του σταδίου χωρίς να παρεμποδίζεται η ομαλή κυκλοφοριακή λειτουργία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ