Σεραφείμ: «Όλοι μαζί ξανά, με την περσινή συνταγή για τον Ολυμπιακό»

Mέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος Κώστας Σεραφείμ, επικοινωνεί και στέλνει μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Αγνοί οπαδοί και φίλοι του Ολυμπιακού

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι που κατέληξαν στο αδιέξοδο της περασμένης Πέμπτης, βρισκόμαστε ξανά ΜΑΖΙ στον αγώνα θέτοντας υπεράνω όλων το συμφέρον της ιδέας που λέγεται Ολυμπιακός Λευκωσίας. Αναλαμβάνοντας εκ νέου το πηδάλιο του Ιστορικού Ολυμπιακού Λευκωσίας νιώθω την υποχρέωση, να σας ενημερώνω για ότι θα συμβαίνει στην ομάδα μας αφού και σε αυτό τον αγώνα είμαστε υποχρεωμένοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε ξανά το παρόν μας.

Δεν θα αποκρύψουμε την αλήθεια. Τα λάθη που έγιναν έχουν φέρει τον Ολυμπιακό σε πολύ άσχημη κατάσταση . Όπως και πέρσι έτσι και τώρα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε εκεί. Δεν θα λυγίσουμε. Αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό για όσους κουβαλούν εδώ και δεκαετίες τα ιδανικά του Ολυμπιακού. Θα σηκώσουμε το κεφάλι, αφήνοντας πίσω την απογοήτευση και θα βρεθούμε εκεί στο γνωστό πια μετερίζι δίνοντας ηχηρό το μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός δεν πεθαίνει και δεν γονατίζει. Το συστατικό το γνωρίζουμε. Με την ενότητα της περσινής χρονιάς που όταν ολοκληρώθηκε ο Ολυμπιακός ήταν ένας χείμαρρος. Το γιατί δεν ανέβηκε την Α Κατηγορία είναι λίγο πολύ γνωστό στον καθένα μας.

Έχουμε όλοι υποχρέωση να στηρίξουμε τους παίκτες μας και τη νέα, γνώριμη μας τεχνική ηγεσία. Αλλαγές έγιναν και επιβάλλεται να γίνουν. Στηρίξετε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και μείνετε μαζί του. Με τα όσα προηγήθηκαν ο Ολυμπιακός περιήλθε σε δεινή οικονομική κατάσταση. Έχουμε όλοι υποχρέωση να συνεισφέρουμε για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις, τόσο για τα κριτήρια όσο και μισθούς των παικτών και άλλα. Θα ακολουθήσει ένας τιτάνιος αγώνας που όλοι έχουμε καθήκον να συμμετέχουμε. Το κλίμα στην ομάδα με τις αλλαγές που έγιναν την Παρασκευή, ήδη έχει αλλάξει. Αυτό το κλίμα πρέπει να το ενισχύσουμε από το Σάββατο στο παιγνίδι μας με τον Εθνικό Άσσιας. Ακολουθεί το πολύ κρίσιμο παιγνίδι με την Αλκή Ορόκλινης. Μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν τόσα πολλά.

Αγνέ φίλε του Ολυμπιακού

Το είπαμε και πέρσι το λέμε και φέτος. Για μας τους Ολυμπιακούς, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, ούτε άλλη επιλογή. Είμαστε συνειδητά αιχμάλωτοι της εθνικής μας συνείδησης και των ιδανικών της που σημάδεψαν μέσα από τους αγώνες (εθνικούς και αθλητικούς) τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή διαφυγής. Όπου και αν προσπαθήσουμε να ψάξουμε για άλλη στέγη, είμαστε καταδικασμένοι να επιστρέφουμε πάντοτε με εντολή της συνείδησής μας εδώ στο μαυροπράσινο, αρχοντικό σε ιδέες, αντίσκηνό μας που βρίσκεται καρφωμένο μέσα στα βάθη της καρδιάς μας. Τόσο βαθιά που όσο και αν μας πληγώνει, τόσο πιο πολύ το αντέχουμε, το κουβαλάμε μαζί μας σαν φυλακτό. Οι ποδοσφαιριστές μας το Σάββατο θα έχουν στο πλευρό τους για πρώτο παιγνίδι φέτος ένα Συμβούλιο λειτουργικό ώστε να επαναρχίσει να λειτουργεί η ομάδα με κανονικούς ρυθμούς. Εμείς, ας το θωρακίσουμε με κάθε τρόπο και να δείξουμε ξεκάθαρα ότι έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και την τεχνική μας ηγεσία και ότι μπορούμε να συνεχίζουμε τον αγώνα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Το Σάββατο στο Μακάρειο με τον Εθνικό Άσσιας κάνουμε μια νέα αρχή.

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ