aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣεραφείμ: «Nα σηκώσουμε τον Ολυμπιακό μας ακόμα πιο ψηλά»

Σεραφείμ: «Nα σηκώσουμε τον Ολυμπιακό μας ακόμα πιο ψηλά»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Σεραφείμ επικοινωνεί με τον κόσμο της ομάδας και ανάμεσα σε άλλα ζητά δυναμική στήριξη από το φίλαθλο κοινό στο ματς με το ΘΟΪ.

H σχετική δήλωση:

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Ξεκινώντας τη σημερινή μας επικοινωνία, ως διοίκηση εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους 400 ηρωικούς μας οπαδούς, οι οποίοι αψηφώντας το τσουχτερό κρύο της πιο παγωμένης μέρας του χειμώνα, έδωσαν το παρόν τους στη Λάρνακα και βοήθησαν την ομάδα μας να ξεπεράσει νικηφόρα το δύσκολο εμπόδιο του ΑΣΙΛ. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η ομάδα μας βρέθηκε αυτή την αγωνιστική μόνη στην προνομιούχα τρίτη θέση που οδηγεί στην Α΄ Κατηγορία. Αυτό όμως δεν αλλάζει τη φιλοσοφία σκέψης μας. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ως τελικό τον οποίο πρέπει να κερδίζουμε. Μας έμειναν ακόμη οκτώ τελικοί που με κάθε σοβαρότητα και χωρίς υπεροψία πρέπει να κερδίσουμε. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, ας μην κλωτσήσουμε την ευκαιρία που μας δόθηκε.

Η νίκη μας επί του ΑΣΙΛ άνοιξε το δρόμο για την υλοποίηση των στόχων μας. Τα υπόλοιπα οκτώ παιχνίδια, ομάδα και οπαδοί πρέπει να βαδίσουμε μαζί. Διαγράφουμε τον όρο εκτός έδρας. Αποδείξαμε ότι όλα τα γήπεδα μπορούμε να τα κάνουμε έδρα μας με την μαζική παρουσία μας. Αρχίζοντας από το παιγνίδι με το ΘΟΙ να πυκνώνουμε ακόμη περισσότερο τη μάζα μας στην κερκίδα. Από το παιγνίδι με το ΘΟΙ και μετά έχουμε υποχρέωση να στείλουμε μηνύματα νοοτροπίας ομάδας Α Κατηγορίας προς πολλές κατευθύνσεις. Πρέπει να δώσουμε το στίγμα της ομάδας που χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με την αξία της έχει εισέλθει στη λεωφόρο της επιστροφής. Αγωνιστήκαμε με νύχια και με δόντια για να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στη ζωή. Ο καθένας μας έχει υποχρέωση να βοηθήσει ώστε να μην πάει χαμένη αυτή η ευκαιρία.

Φίλοι Ολυμπιακοί

Ας κλείσουμε τα αυτιά μας σε αυτούς που μιλούν για εύκολα παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια έχουν τον βαθμό δυσκολίας τους. Στην κάθε στροφή παραμονεύει ο κίνδυνος. Ας μην πετάξουμε την ευκαιρία. Η παρουσία όλων των Ολυμπιακών στην κερκίδα θυμίζει στους παίκτες μας ότι είναι δίπλα τους για να ξεπεράσουν το κάθε εμπόδιο. Αισίως φθάσαμε στον 8 τελικό πριν από το τέλος. Αρχίζει μέσα στο καταχείμωνο να ξεπροβάλλει η Άνοιξη του Ολυμπιακού. Αρχίζει να ξεπροβάλλει ξανά στον ορίζοντα η ιδέα του ένδοξου Ολυμπιακού, αρχίζει να γλυκοχαράζει αργά-αργά η μέρα που περιμέναμε για 4 χρόνια.

Ας πάρουμε τις θέσεις μας για να ζήσουμε λεπτό προς λεπτό την Ανατολή του λαμπρού Ολυμπιακού που θα ζεστάνει τις καρδιές μας μετά από τέσσερα χρόνια ποδοσφαιρικής βαρυχειμωνιάς. Ας ζήσουμε όλοι μαζί το όνειρο βοηθώντας ο καθένας με τον τρόπο του να φθάσει εκείνη η ώρα, που της δόξας ο άρχων σε χρόνια τρανά, θα φέρει τη λάμψη ξανά και θα επιστρέψει στη θέση του. Εμπρός, όλοι, να βοηθήσουμε να σηκώσουμε τον Ολυμπιακό μας ακόμη πιο ψηλά.

Κώστας Σεραφείμ

Πρόεδρος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ