aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣεραφείμ: «Η αισιοδοξία είναι διάχυτη»

Σεραφείμ: «Η αισιοδοξία είναι διάχυτη»

Το μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Σεραφείμ, ενόψει του αγώνα με την Ένωση, το Σάββατο το μεσημέρι.

Αναλυτικά: «Η ισοπαλία που φέραμε την περασμένη εβδομάδα με την Πάφο, αν και δεν μας ικανοποιεί πλήρως (μπορούσαμε και τη νίκη), εντούτοις μας κράτησε μέσα στους στόχους μας. Με αυτό τον τρόπο έκλεισε ο πρώτος γύρος.

Παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, καταφέραμε να μείνουμε όρθιοι διορθώνοντας αρχικά τα λάθη του καλοκαιριού και ακολούθως φέρνοντας την ομάδα μας σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο που να μπορεί να διεκδικεί την άνοδο. Για άλλη μια χρονιά, ο Ολυμπιακός μέτρησε και μετρά ακόμη τους φίλους του που τον διατηρούν στη ζωή και δίνει τον αγώνα της αθλητικής και εθνικής επιβίωσης.

Αυτό το Σάββατο ξεκινά ο δεύτερος γύρος με ακόμη ένα ντέρμπι ανόδου. Απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου η ομάδα μας χρειάζεται τη νίκη. Μια νίκη που θα τον οδηγήσει με τις καλύτερες προοπτικές στην περίοδο των μεταγραφών για περαιτέρω ενίσχυση. Στον αγώνα με την Πάφο, ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμη μια αφορά ότι έχει τις δυνατότητες να κάνει την πορεία που θα τον οδηγήσει στην άνοδο.

Για μια ακόμη φορά αυτό το Σάββατο, ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει στην έδρα του. Αυτό το Σάββατο πρέπει να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας δημιουργώντας ατμόσφαιρα και δίνοντας περαιτέρω ώθηση στους παίκτες μας. Η αισιοδοξία στα αποδυτήρια είναι διάχυτη, όμως οι αγώνες δίνονται και κερδίζονται στα γήπεδα μαζί με τον παλμό της κερκίδας.

Όλοι μαζί αύριο στην κερκίδα για να μπορέσουμε, στο τέλος του αγώνα, να ευχηθούμε με Ολυμπιακό χαμόγελο Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά. Ας ετοιμαστούμε από τώρα για τα Κάλαντα του Ολυμπιακού και ας βρεθούμε εκεί για τα δικά μας πρόωρα Χριστούγεννα. Ο Ολυμπιακός μπορεί, μπορούμε και εμείς, τα δεδομένα για την επιτυχία υπάρχουν, ας τα κάνουμε πράξη.

Το Σάββατο θα είμαστε εκεί είτε με κρύο είτε με βροχή. Το παιχνίδι είναι δύσκολο. Τον αντίπαλο και τον σεβόμαστε και τον υπολογίζουμε. Εμείς όμως, όλοι μαζί μπορούμε. Αυτό το Σάββατο με νίκη ανοίγουμε νέο κεφάλαιο που θα πρέπει να κρατήσουμε ανοικτό μέχρι το τέλος. Αύριο μπορούμε να ανοίξουμε την οδό που θα μας οδηγήσει στην Α’ Κατηγορία.

Έχουμε κάθε δικαίωμα στο όνειρο. Όλοι μαζί, μια μάζα. Αυτός ο αγώνας δεν έχει επιστροφή. Είμαστε καταδικασμένοι να βλέπουμε μπροστά και να προχωράμε με ψηλά το κεφάλι. Όπως μας επιβάλλει η ένδοξη Ιστορία του Ολυμπιακού. Όλοι μαζί, ενωμένοι για τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ