aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Πυρά» κατά Νεοφυτίδη: «Μας δυσφημεί και ενοχλεί παίκτες μας, ζητήσαμε στοιχεία…»

«Πυρά» κατά Νεοφυτίδη: «Μας δυσφημεί και ενοχλεί παίκτες μας, ζητήσαμε στοιχεία…»

Ο ΠΟΞ Ξυλοτύμβου, παρά τη νίκη του με 1-0 κατά της ΕΝΥ/Διγενής στην έδρα του στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στη Β’ Κατηγορία (όμιλος Standard), τοποθετείται δημόσια και δεν αναφέρεται στην επιτυχία, αλλά καταγγέλει κάποια γεγονότα που όπως υποστηρίζει έχουν να κάνουν με τον Σπύρο Νεοφυτίδη, τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ.

Αναλυτικά:

«Παρά την σημερινή μας νίκη, θα ασχοληθούμε με ένα πολύ σοβαρό θέμα που απασχολεί την ομάδα μας τις τελευταίες μέρες. Μετά από πληροφορίες από ποδοσφαιριστές ομάδας Γ’ κατηγορίας, σε συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο του ΠΑΣΠ στα αποδυτήριά τους, ο κύριος Σπύρος Νεοφυτίδης δυσφήμιζε την ομάδα μας και ταυτόχρονα έλεγε ότι έχει στοιχεία για ποδοσφαιριστές μας και άλλα πολλά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρο μας μαζί του μετά τον σημερινό αγώνα, και αφού ζητήθηκε από τον κύριο Νεοφυτίδη να μας δώσει τα στοιχεία αυτά ώστε και εμείς με την σειρά μας να τα δώσουμε στην αστυνομία για περεταίρω εξέταση για να διεκδικήσουμε την αποκοπή των χορηγιών της ΚΟΠ (στο άρθρο του νόμου λέει ότι σωματείο που δίνει στοιχεία στην αστυνομία του επιστρέφονται οι χορηγίες), τελικά είχαμε την καταγγελία του προέδρου μας στην αστυνομία από τον κύριο Νεοφυτίδη.

Καλούμε τον κύριο Νεοφυτίδη όπως δώσει τα στοιχεία που ο ίδιος διατυμπάνιζε σε τρίτους στην αστυνομία το συντομότερο δυνατόν ή να απολογηθεί δημόσια. Ακόμα τον καλούμε να σταματήσει να ενοχλεί ποδοσφαιριστές μας πριν από αγώνες. Ενημερωτικά το σωματείο μας δεν έκανε την ασφάλεια που πρότεινε ο ΠΑΣΠ στις ομάδες. ΞΥΛΟΤΥΜΠΙΩΤΗ, ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ; Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ! ΠΟΞ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΜΙΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ